Alle ‘asoboeren’ kunnen straks gewoon bekeurd worden

De meerderheid van de Tweede Kamer vindt het een puik plan om een kentekenplicht in te voeren voor tractoren.

Deel dit topic

Reacties

+6
roscho
Sjonge, wat een tendentieuze kop weer.
"Asoboeren" kunnen nu ook al wel bekeurd worden, ze moeten er alleen iets meer moeit voor doen.
+5
wim-same
@roscho zijn het dan ook "aso politie agenten" als zij acties voeren ?
+2
fergusonnetje
@roscho ] Op een of andere manier is het nodig om bij bijna elke krantenkop de boer gelijk zwart te maken
+5
langeslagdiesel
Iedereen die zijn broodwinning verdedigd is echt aso. Ja dat klopt. En iedereen die nog nooit een wekker heb horen afgaan om op tijd op zijn werk te zijn en eelt OP zijn hand heeft van het niks doen en een zeer poot heeft van het schoppen tegen alles en iedereen die zorgen voor eten en drinken. Ja dat is de groep waar we zuinig en zorgzaam mee om moeten gaan. Stapelgek zijn ze hier. Echt! Kansloos zo langzamerhand.
+1
wim-same
@langeslagdiesel Er moet veel veranderen in dit landje. De ASO nietsnutten hebben Nederland al goed naar de kloten geholpen. Er staan nu ook al veel kranen stil bij aannemers en loonbedrijven. Aso regering is een beter woord.
+3
jeet
Iedereen in Nederland die zijn eigen broekriem strak houd is een aso of word aan alle kanten genaaid door de overheid en die de gene die hier Alleen de boel komen opvreten en de boel verkloten worden aan alle kanten in de Watten gelegd
Einde verhaal voor demonstraties!!! Dat was natuurlijk ook de hele opzet nu.Gaat een hoop geld kosten voor de landbouw.
+3
jan4072
Cvroegejr@online.nl">@Cvroegejr@online.nl Je mag ook niet stoppen op de autoweg. Vanmorgen stond er meer stil dan dat er gereden werd. Maar wat veel belangrijker is: Het was de politie zelf die uiteindelijk de trekkers de autoweg op heeft gestuurd. Als al die trekkers op de rijkswegen en door dorpen en steden hadden moeten trekken dan had nu nog alles vast gestaan. Het is gewoon zoals een hoofd van politie zei: Voor 30 jaar terug waren wij nog baas omdat het aantal boeren minder en de trekkers kleiner waren. Nu is het zo massaal en met zoveel gewicht en PK's dat zelfs het leger ze niet tegen kan houden of ze moeten gaan schieten.
Pluto
Als de automobilist achter een trekker rijd gaat deze altijd 25 kmh ???. voor de rest rijden volgens die zelfde bestuurder alle trekkers 70 door de bebouwde kom ???.
dennisbouter
@Pluto is wel zo als ik 's ochtends naar de snelweg moet dan zit er zo'n ding voor mij met een gangetje van 25 op de provinciale weg rijden ze 55 en kan je niet meer veilig inhalen
roscho
@dennisbouter Dat kun je wel zeggen, maar bijna alle nieuwe wegen worden belijnd met een ononderbroken middenstreep, soms zelfs een dubbele streep. Dan mág je dus helemaal niet inhalen en dat vaak kilometers lang. "Elk voordeel heb se nadeel".
dennisbouter
@roscho inhaal verbod geld meestal niet voor trekkers
roscho
@dennisbouter Je mag een doorgetrokken streep "links van de bestuurder" niet overschrijden. Dan wordt het wel heel smal om een trekker in te halen, zeker een hakselaar of combine.
dennisbouter

(klik om te vergroten)

roscho
@dennisbouter Borden gaan voor strepen, maar dan moet het wel specifiek worden aangegeven. Hier in de buurt komt dat haast niet voor en je ziet dan soms ook lange files achter een trekker rijden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden voeren , tractoren en tweede kamer geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0