’Konikpaarden Texel naar slacht om bescherming weidemieren’Originele beschrijving

Konikpaarden moeten op last van Staatsbosbeheer hun leefgebied op Texel verlaten. De kans dat de dieren vanuit De Slufter naar de slager gaan, is volgens de natuurbeheerder aanzienlijk.

Deel dit topic ’Konikpaarden Texel naar slacht om bescherming weidemieren’ (telegraaf.nl)

Konikpaarden moeten op last van Staatsbosbeheer hun leefgebied op Texel verlaten. De kans dat de dieren vanuit De Slufter naar de slager gaan, is volgens de natuurbeheerder aanzienlijk.

paul1

Reacties

kwarkje
Das pas evolutie
Mier wint van paard
Afschieten en afmaken al wat niet gewenste natuur is
Iemand nog lijstje met input nodig 💪💪💪
+9
Grasbaal
Spelen met de nep-natuur, de nieuwe hobby van mierenneukende boswachters met geitenwollen sokken die daar een cursus voor hebben gehad...
Twentsch Land
Bleef het maar bij die boswachters !

De halve regering is net zo maf ! en dan is er ook nog de helft van de Nederlandse bevolking die daar achter staan.@Grasbaal
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Twentsch Land:
de helft van de Nederlandse bevolking

Ik denk eerder een handjevol.
Zwaagdijk
@Twentsch Land komt wel verandering. Noord-Holland wordt volgeplempt met windmolens en zonnepanelen. Mensen beginnen nu toch te denken. En het begint nu te kosten. En als het financieel pijn begint te doen dan beginnen ze te denken.
Hoop ik
puntertje
We kunnen ze ook met veel gevoel voor drama naar Wit-Rusland brengen.
Dan slachten zij ze wel, maar dat terzijde.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!