FDF werkt samen met Duitse collega.s

Gisteren ging een grote groep boeren naar Bremen om samen een vuist te maken tegen het onzinnige beleid van "Völlidioot" Timmermans en zijn totaal gestoorde greendeal! We hebben de Duitsers gesproken en uitgelegd en gewaarschuwddat het nog veel gekker kan, kijk naar die Niederlanden...

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Uitzicht vanaf podium...Mark van den Oever , Jos Ubels en Danielle waren gastspreker

Reacties

+1
torrarica
Hoe verliep het daar? Waren er ook nog vertegenwoordigers van de overheid? Kun je het vergelijken met Den haag ?
+1
danielle0
@torrarica er waren 3 verschillende partijen aanwezig...maar Duitse mensen zijn erg beleefd...dus er waren er maar enkelen die ferme uitspraken deden. En ook hebben zij problemen met nitraat. Maar alles is gebaseerd op oude getallen of 2011...dus daar ook veel boosheid over!!
+2
Farmer_
Quote Reactie van @danielle0:
.maar Duitse mensen zijn erg beleefd.

Ze zijn ook scherp en goed onderbouwd, duitse boer zei op radio: "wat willen ze nou, we moeten natuur vriendelijk verder volgens de Groenen, ze willen minder N en mest , bodem verschraalt en breekt de Humus af in de bodem die de Co2 vastlegd, dat gaat dan uiteindelijk in de atmosfeer wat anders in bodem wordt opgenomen, dat klopt toch helemaal niet"
danielle-hekman
@Farmer_ klopt, maar staan ook op, bij nederlandse boeren duurde dit best lang.....
+5
Noordoost
@torrarica we zijn er heen geweest met de trekker, was een dag om nooit te vergeten : Hollandse boeren in een Duitse stad die hun Duitse collega`s ondersteunden, en met toespraken vol passie van Jos Danielle en Marc (top gedaan toppers)
Carol
Gaan de Duitsers ook al extern salderen?
danielle-hekman
Wat trouwens wel raar was, en ook niks over weer gehoord....dat er een aantal tractoren was bekogeld met eieren en ook waren leidingen van tractoren door gesneden.....??
Ik heb hier van sommige duitsers beelden van gezien op hun telefoon. Maar ik kon ze niet weer vinden op social media
Noordoost
@danielle-hekman fake News , waarschijnlijk NOS 😉
danielle0
@Noordoost zie fb farmers defence force

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0