Friese boeren gaan in Duitsland actievoeren

Friese boeren gaan 17 januari naar Bremen om te demonstreren. Dat zegt Jitty van der Werf van de Stichting Belangen Agrarysk Fryslân.

Op 17 januari hebben Duitse boeren een actie gepland in Bremen. Volgens Van der Werf is Farmers Defence Force in gesprek met de Duitse organisatoren.

Voor de microfoon van Radio Eenhoorn zei Van der Werf het een goede zaak te vinden om naar Bremen te gaan. Ook omdat ze hoopt dat Duitse boeren eventuele nieuwe Nederlandse acties gaan ondersteunen.

Deel dit topic Friese boeren gaan in Duitsland actievoeren (lc.nl)

LEEWUARDEN - Friese boeren gaan 17 januari naar Bremen om te demonstreren. Dat zegt Jitty van der Werf van de Stichting Belangen Agrarysk Fryslân.

Nieuwsgrazer

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!