Vrijwel geen #NH3 meetpunten in #boerenprovincies

EEN EERSTE BLIK OP DE #RIVM #EMISSIEDATA:
furorteutonicus.eu/2020/01/…

Deel dit topic

Grasbaal

Bijlages

(klik om te vergroten)

Niet meten is niets weten.

Reacties

Peterr
Als je verder leest, dan heeft Evert erbij gezet dat dit natuurlijk al wel bekend was.

(klik om te vergroten)

De 6 meetpunten
+1
cs-agrar
@Peterr Alleen Ter Apel staat dan in redelijk agrarisch gebied. Het meetpunt in Wieringermeer stond naast de rioolzuivering aldaar.., nu aangegeven als zijnd e niet actief
+6
familie pelle
Dus als ik het goed begrijp wordt de depositie berekend aan de hand van invoergegevens die uit een rekenmodel komen en die gegevens worden vervolgens weer in een ander rekenmodel gestopt en van daaruit komen uitkomsten met een gigaonzekerheid en daar wordt dan beleid op gemaakt? Knetter van de pot gerukt hiero.
puntertje
@familie pelle Godzijdank dat de rechters die over de stikstofmaterie beslisten wel precies snapten hoe alles in elkaar steekt.....
Pluto
En straks zegt Carola ,het maakt niets uit !!Het voegt niets toe !!.Het bekende cliché .
+3
hans1980
@Pluto ze zal niet beseffen dat deze mensen proberen NL van ondergang te redden (ook industrie etc lijd hieronder)
+2
Pluto
@hans1980 Als je beleid gaat maken op dit cijfer sjoemel niveau gaat je plan NIET lukken , En dat weet Carola als geen ander . Ze heeft meer kapot gemaakt dan zij zelf overzien kan .Als ECHT blijkt dat er op zo grote schaal is gemanipuleerd met gegevens en computer modellen kan Rutten naar DE KONING !. Moord is er niks bij .
+2
Detukkeroettwente
@Pluto Hoe eerder die BENDE in den haag en BRUSSEL opstapt hoe beter !!!
+1
George
Zo we worden dus flink besodemiterd.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!