VIDEO: 20 minuten met Rypke Zeilmaker over ... klimazi's!

U kunt ons ook financieel steunen, want zonder uw steun gaat het niet! Maak aub uw gift over o.v.v. van 'studio' naar Stichting de Blauwe Tijger Groningen
IBAN NL76INGB0000592971
Of via paypal: info@deblauwetijger.com

Rypke's website: www.interessantetijden.nl

Lees meer »

Deel dit topic

arjen90

Reacties

+2
de Haas
Wat een genot om naar te kijken. Jammer dat het maar 20 minuten is, je zou hier uren naar kunnen luisteren.
Jannus
Quote Reactie van @de Haas:
Wat een genot om naar te kijken.

Kijk maar uit dat je naam Haas blijft,ideologen heb je altijd gehad en zullen er ook blijven,ik zou zeggen begin bij jezelf en houd de kring een beetje kleiner want als we denken met zijn allen de wereld te moeten redden dan staan er een paar op en de rest wordt aan het werk gezet.

Geschiedenis herhaalt zich en altijd zijn er weer nieuwe profeten die opstaan,gevaarlijker wordt het als er meerdere dezelfde gedachten krijgen en elkaar verwijten het beter te weten
m uut m
@de Haas
Het is allemaal een beetje vergezocht.
+1
grupstalboer
@m uut m Sorry, maar dat is toch wel erg kortzichtig ,als je het wereldgebeuren op dit moment een beetje volgt, dan kun je toch echt niet meer om deze theorie heen !
m uut m
@grupstalboer
Dat is precies wat ze je proberen voor te spiegelen.
groeier
De universiteiten zijn ook steeds meer enkel nog propaganda machines om zichzelf te verafgoden.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!