Omtzigt: burgers slecht beschermd in 'rechtsstaat' Nederland

Persoonlijk vind ik dit een uiterst boeiend interview(gesprek), vaak kom je dus wéér op " eigenbelangen eerst " uit...………..Wij (boeren) met onze belangenorganisaties

b]Originele beschrijving[/b]

De rechtsstaat wordt met voeten getreden. Door de overheid. De belastingdienst houdt zich niet aan de wet en stuurt burgers het bos in. CDA Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt maakt zich kwaad over het gedrag van de Nederlandse overheid. Ook EU-commissaris Frans Timmermans krijgt er van langs: "Timmermans staat gewoon campagne te voeren met de corrupte leiders van Malta." Roderick Veelo spreekt Omtzigt uitgebreid in De Buitenlucht.

Deel dit topic

Reacties

+3
Pluto
De staat beschermd alleen zichzelf !!. Het is als een schaakspel waarbij na remise de overheid eindeloos met haar bestuurders door blijft schuiven in de hoop dat de tegenstander zand in de ogen krijgt . Corruptie afdekken vraagt veel kennis en heel veel geld . Zonder ons rechtssysteem is dit niet meer mogelijk . Het ozo fel in stand gehouden systeem van verdeel en heers begint scheuren te vertonen waarbij de aanstichters om het hardst schreeuwen wie er buiten beeld wil blijven .
+6
Jan S
😀
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Jan S:
Hoe verklaart u die opstelling van de rechters?„De klimaatbeweging heeft zware psychologische druk op hen uitgeoefend.

Die psychologische druk is niet nodig; de "recht"ers zijn zelf onderdeel van de klimaatbeweging. We weten toch allemaal dat de activisten van weleer zijn geïnfiltreerd in alle bestuurslagen en in de "recht"erlijke macht, hetgeen meteen iets zegt over de zgn. onafhankelijkheid.

Verder een bijzonder scherp stuk.
+7
Jan S
😀
+1
Peterr

(klik om te vergroten)

NOS
+1
Jan S
😀
Jannus
Quote Reactie van @Jan S:
Dag allemaal, zegt de juf, vandaag gaan we praten over je organen na je dood, zodat papa en mama dan makkelijk een keuze kunnen maken.

Vind het een beetje zwart gesteld,bepaalde onderwerpen kun je ook spelenderwijs als item bij mensen/kinderen brengen zodat ze daar hun eigen bewustwording over kunnen laten ontplooien.

Als dat in de media komt kan dat een overpeinzing zijn voor de ouders dat te doen of niet,van stilzwijgen wordt niemand beter maar bediscussiëren geeft ruimte tot nadenken voor ieder mens of kind en zijn er vragen dan kun je dat toelichten zonder dat het beïndoctrineerd wordt,daar ligt het gevaar.
+1
Jan S
😀
de Haas
@Jan S Het is niet alleen de NOS. Zelfs de kinderprogramma's zijn doordrenkt met hun gekleurde meningen. Je wilt niet weten wat voor vragen onze oudste kinderen (6 jaar!) hebben over stikstof, klimaat en vegetarische bullshit.
Jannus
Quote Reactie van @de Haas:
Je wilt niet weten wat voor vragen onze oudste kinderen (6 jaar!) hebben over stikstof, klimaat en vegetarische bullshit.

Heel herkenbaar,je kunt ervoor weg lopen of het verhaal vertellen en er bij vertellen dat elk verhaal een keerzijde heeft en dat ze dus niet op basis van 1 richting denken dat die ander gelijk heeft maar ook de keerzijde belichten,aanhoren en wederhoren en het gezonde verstand van je kinderen hun eigen waarde daarin laten vinden ook al doet het soms wel eens een beetje pijn,ze zullen zelfstandig hun bovenkamer moeten ontwikkelen en daar is Dr Google niet gelijk een hulp bij.

Sprak onlangs een man die merkte dat ik boer was en hij zei dat tie vegetarisch was en keek me aan,heb hem verteld dat als het voor hem een bewuste keuze was,wie ik dan was om hem daar voor aan te kijken en we dronken een glas en hebben bijna een uur staan praten

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0