’Duidelijke toename’ van Nederlandse boeren die naar buitenland willenOriginele beschrijving

Steeds meer boeren overwegen om hun bedrijf in Nederland te verkopen en in het buitenland opnieuw te beginnen. Zeker door de recente stikstofproblemen vragen velen zich af of hun toekomst nog wel in Nederland ligt.

Deel dit topic ’Duidelijke toename’ van Nederlandse boeren die naar buitenland willen (telegraaf.nl)

Steeds meer boeren overwegen om hun bedrijf in Nederland te verkopen en in het buitenland opnieuw te beginnen. Zeker door de recente stikstofproblemen vragen velen zich af of hun toekomst nog wel in Nederland ligt.

Kringloper

Reacties

Wat een lul verhaal dat bedrijf in beerta stond al jaren te koop .
Interfarms speelt er weer mooi op in met de info avonden die er ieder jaar zijn
Mooie reclame als je het maar vaak genoeg zegt gaat iedereen het wel geloven

interfarms.com/nl/realestate/…
grondlozeboer
heuvel.ten.a@hetnet.nl">@heuvel.ten.a@hetnet.nl jaar of twee, maar maakt dat uit dan?

De aanbindstal moet je passen of je moet flink verbouwen, denk dat dat ook meespeelde
+1
Noorderling
@grondlozeboer daar zit het grote geld ook niet in om te verbouwen.
Tussen te koop hebben en echt willen verkopen zit ook nog een groot gebied en een paar euro verschil.

Diegene die het nu gekocht heeft, heeft wel vaker veel geduld gehad wat beloond is, zal nu wel niet anders zijn. Als je wat anders wilt kopen moet je wat.
@grondlozeboer maakt dat wat uit denk het wel hoe oud ik het stikstof verhaal en hoe lang staat die te koop . Dit bedenk je niet even in een half jaar . Het is in mijn ogen en verdraait verhaal. Door interfarms . Frits weet het altijd mooi te brengen . Nu zijn info avonden weer zijn begonnen. Maar goed dat is mijn mening . Gun de fam de haan het beste maar vind het jammer dat er weer een verdraait verhaal in het nieuws komt
+1
slagroomvla
heuvel.ten.a@hetnet.nl">@heuvel.ten.a@hetnet.nl Ze kunnen ook wel heel wat avonden vullen met mislukte emigranten, dat is pas leerzaam!
+1
@slagroomvla klopt ken er genoeg die graag terug willen maar niet eens kunnen . In nl is er altijd wel wat maar daar net zo goed
Erik!!1979
@slagroomvla die proberen ze met alle macht te ontwijken. Bij mij is het niet mislukt maar is het ook niet zo gegaan zoals het gepland was (verre van). Interfarms doet er alles aan om mij zwart te maken zodat de toekomstige emigranten mij niet serieus nemen. Terwijl ze juist van mij kunnen leren. Bij de mensen die net weg zijn of er 20 jaar zitten zie je niet veel. De éne krijgt de klappen nog de andere is er doorgegaan/ gekomen en gaat waarschijnlijk de vuile was niet buiten hangen.
pieter p
@Erik!!1979 Hier in de buurt is een aantal jaren terug ook een boerderij verkocht met interfarms en een franse makelaar, het leek erop dat de koop er even snel doorgedrukt moest worden zonder verder te kijken. Ondertussen is deze boer failliet gegaan.
Erik!!1979
@pieter p daarom moeten potentiële emigranten ook met oa mij praten. Ik ga natuurlijk hier niet schrijven dat zoiets normaal is of veel voorkomt bij Nederlandse makelaars. Anders wordt ik aangeklaagd. Wel wil ik mensen in een persoonlijk gesprek graag adviseren welke makelaars betrouwbaarder zijn als de andere. Daarbij is het natuurlijk ook interessant om failliete Deense boeren te vragen welke makelaars betrouwbaar zijn.
+2
Dirk van Zetten
heuvel.ten.a@hetnet.nl">@heuvel.ten.a@hetnet.nl Het is een grote stap. Knap dat je dit kunt, beter lekker positief in Canada boeren, dan hier ieder jaar verder kapot gemaakt te worden. Ik hoor veel boeren die het erg naar de zin hebben in Canada. Veel geluk!
Koeien boertje
Zolang ik het hier goed heb vertrek ik niet.
Als mijn kinderen wel boer willen worden moeten ze zich wel afvragen of dat hier gaat gebeuren en moeten ze ook in het buitenland de voeten eens onder tafel steken
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!