CDA kritisch over publiceren boeren-bedrijfsgegevens

Het CDA in de Tweede Kamer is kritisch over het feit dat het ministerie bedrijfsgegevens van melkveehouderijen openbaar gaat maken. Gisteren werd bekend dat van elke boerderij de fosfaatrechten gepubliceerd worden.

Deel dit topic CDA kritisch over publiceren boeren-bedrijfsgegevens (gelderlander.nl)

Het CDA in de Tweede Kamer is kritisch over het feit dat het ministerie bedrijfsgegevens van melkveehouderijen openbaar gaat maken. Gisteren werd bekend dat van elke boerderij de fosfaatrechten gepubliceerd worden.

Nieuwsgrazer

Laatste  |  

Reacties

torrarica
Gegevens moeten dus van Europa openbaar gemaakt worden omdat ze de rechten als staatssteun zien. Jacco Geurts is het er niet mee eens en heeft al Kamervragen gesteld.
+1
demelkboer
De vraag is of een productie beperking staatsteun is. Het zijn rechten, maar als de prijs naar 0 euro gaat kun je van steun niet meer spreken. Zeker bij de knelgevallen
+2
kwarkje
Jacco heeft zijn huiswerk niet goed gedaan lijkt het
Nu verontwaardiging tonen?
Het is al sinds de invoering bekend dat de gegevens openbaar worden
Heeft hij niet goed opgelet of spelen er andere zaken?
torrarica
@kwarkje nu wordt pas melding gemaakt dat het openbaar wordt gemaakt.ik heb het nooit eer der gehoord.Het is toch goed dat Jacco Geurts aan de bel trekt?
kwarkje
@torrarica ik heb heel duidelijk Carola horen zeggen in een commissievergadering waar Jacco bij zat dat de gegevens openbaar worden
Snap niet dat er zo’n reuring over is
Albert Altena
Ze willen gewoon de boeren door afgunst tegen elkaar opzetten.
Om zo de eensgezindheid te ondermijnen.
Coen
@Albert Altena , o.a. onze eigen Big-Agri zal hier dankbaar misbruik van gaan maken
vedder
Ik neem aan de de p'tij die ik zelf heb gekocht tegen een fikse rente en een strakke aflossing niet als staatssteun wordt gezien.
gerrie-hul
CDA zit toch in de regering Zeker niet goed opgelet of bijrol van landbouw
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden cda , boerderij , tweede kamer , fosfaatrechten en maken geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!