Twee politieke zwaargewichten moeten crisis in Brabant bezweren

DEN BOSCH - Twee rapporteurs gaan met de twaalf partijen in de Brabantse politiek praten over hoe de provincie de komende jaren stabiel bestuurd kan worden. De twee rapporteurs Peter van der Velden en Alfred Arbouw zijn aangesteld door de resterende coalitiefracties VVD, D66, GroenLinks en PvdA die geen meerderheid meer hebben nadat het CDA uit de coalitie stapte.

Meer: bd.nl/brabant/…

Bron

Privacy settings
myprivacy.dpgmedia.net

Deel dit topic

Reacties

verbi
Waar dient dat nu voor? CDA is uit de coalitie maar stemt vrolijk mee met dezelfde coalitie. Ze moeten alles tegenhouden wat de coalitie voorstelt dan krijgen ze in brabant niks meer gedaan want dan is er geen meerderheid. Of zijn ze al vergeten hoe ze genaait zijn?
+1
robbies
@verbi Dan stemt de SP vrolijk mee en de Partij voor de Dieren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0