Volgend jaar gaan we ‘een enorme omwenteling meemaken in de samenleving’. Staan we aan de vooravond van grote onthullingen



Originele beschrijving

De Britse technofilosoof Martin Geddes heeft zich uitgebreid verdiept in de zogeheten Q-beweging. Veel mensen voelen zich rusteloos en beginnen langzaam maar

Deel dit topic

Reacties

+6
Jannus
Al die verhalen zijn de jehova getuigen nog niets bij,pluk de dag en geniet van het leven,

men kan van alles van je afnemen maar je eigen geluk en identiteit dwing je zelf af door te doen hetgeen je denkt dat goed is te doen
@Jannus meen je dat Echt ?
+3
Jannus
Quote Reactie van @Oudekoeuitdesloot:
meen je dat Echt

Ja,weet niet hoe jij in elkaar zit maar je kunt je overal wel over opwinden maar als je nu gewoon in je eigen kring datgene doet dat goed is en dat straalt uit naar je omgeving dan wordt het een heel beter gevoel voor jezelf en je gezin en familie.
Anders heb je een beroerd leven als je met angsten je leven laat beïnvloeden,menig mens raakt totaal van de wijs door dit soort van types dat iets gaat verkondigen waar men vervolgens weer mee aan de haal gaat,ik zal niet zeggen dat er een kern in kan zitten dat uitkomt maar de geschiedenis herhaalt zich en dat is bekend zolang het Grote Boek er over schrijft,waren er maar meer mensen die er lering uit trokken en iets meer relativerend te werk gingen dat zou een hoop psychische problemen voor komen,niets is beter dan gewoon gezond op en aan het werk want ledigheid is des duivels oorkussen,men krijgt er alleen maar rare ideeën van.
sorry
@Jannus vier het leven....

+1
Jannus
@sorry Heb hier al meer politie in actie gezien dan met 20000 boeren op het malieveld en reken maar niet dat zij met een brunch naar de dam komen.

Wees er maar trots op dat wij gewoon nuchter boeren verstand hebben,maar dat zal wel niet vor op de Volkskrant komen,of Trouw,of de Telegraaf

Allen morgen weer gezond op en we gaan het meemaken wat het jaar 2020 brengt.

🔱🔱🔱
Het leven van agenda 21 bedoel je 😉 nee dank je
Jannus
Quote Reactie van @Oudekoeuitdesloot:
Het leven van agenda 21

Morgen bij gezondheid begin ik eraan....... 😎
+2
Groen1

Groen1
.
groeier
De jarenlange afpersing en roofbouw op de landbouwbedrijven dat gaat wereldwijd al snel opbreken. Omdat dit nooit samen kan gaan met duurzaamheid, veel zombiebedrijven staan op omvallen.
groeier
@PBGroen1
De term zombiebedrijven moet je in dit geval wat ruim nemen, dat kunnen ook bedrijven zijn die de landbouw om zeep helpen in welke rol dan ook voor snel winstbejag.
Jannus
Quote Reactie van @groeier:
snel winstbejag.

Van Bakel was ook zoon bedrijf,handelsbedrijf met eigen buffer en kapitaalsgenerering,dit type bedrijven zal het bij de komende veranderingen in het GLB programma iets moeilijker gaan krijgen want het geld wordt anders verdeeld en komt bij de bewerker van de gronden in de brede zins des woords,je kunt daar natuur beheer ook onder schrijven daarom zitten de TBO's ook te schooien om boeren/bouwvakkers👲🏼 met werkklauwen,het is maar wat je wilt.

Niet dat dit type bedrijven gelijk verdwijnen maar ze gaan op in de markt van de recht van de sterkste,wereldmarktprijzen.

De modale gezinsbedrijven zullen moeten kijken in welke vorm men toekomst gaat aanvaarden en daar zijn meerdere wegen voor,dat is aan de individuele ondernemer
jammermaarhelaas
Quote Reactie van @Jannus:
de TBO's

Waar staat dit voor?
+1
Jannus
@jammermaarhelaas Terrein Beherende Organisaties,
kanniewaarzijn
@Jannus Laat ze dan ook zelf "hun" terrein beheren!
+1
paul1
@Jannus je moet straks een natuurpark hebben om nog glb gelden te krijgen als het aan Timmermans ligt
Groen1
Groen1
jammermaarhelaas
Het doet me allemaal denken aan een profetie, die in het meest verkochte boek ter wereld staat.
Hiermee wil ik niemand beledigen of kwetsen.
+2
grupstalboer
Die profetie komt inderdaad wel heel dicht bij wat er nu gebeurd, misschien een eyeopener .Niet voor niets nog steeds het meest verkochte boek !
paul1
@grupstalboer er zullen vele valse profeten zijn
+1
Waldboerke
@paul1 hoedt u voor valse profeten.
sjuu
Je moet niet alles geloven en begrijpen, ga lekker die koetjes melken, morgen weer een nieuwe dag. Laatste 15 jaar wat regels erbij, verder weinig veranderd. Relax!!!!
+1
Coen
@sjuu , doe je eigen ding goed o.b.v. je eigen visie en strategie.
+3
diezel
Wat een slagveld in Parijs........vandaag!!! 😞

twitter.com/ohboywhatashot/
twitter.com/NiemandsKnegt/

[url]https://twitter.com/ohboywhatashot/status/1215346802502852608[/url]
+4
diezel
@diezel
Even wat anders in dit "complot"-draadje.
Twee van mijn weinige msm-lievelingen over onze Rechtstaat.
rtlz.nl/opinie/video/…
+1
jammermaarhelaas
@diezel

Zeer duidelijke uitleg door Pieter Omtzigt!
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @jammermaarhelaas:
Zeer duidelijke uitleg door Pieter Omtzigt!

Nou! Als ik het goed begrijp tast de corruptie in Malta de integriteit van Nederland aan. Wat een grap!
Farmer_
@diezel Je leest er niets over in t "nieuws"
Groen1
.
Groen1
.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
32
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
0