Illustratie van: Thijs-4620

Minister Brinkhorst over MKZ in Kootwijkerbroek: 'Te weinig empathie, geen excuses'

Laurens Jan Brinkhorst - minister van landbouw tijdens de MKZ-crisis - zegt dat hij in 2001 te weinig empathie had met de inwoners van Kootwijkerbroek. Dat zegt Brinkhorst in een interview met Nieuwsuur.

Deel dit topic

Reacties

+4
gerrie-hul
Bah wat een walgelijke kwal die Brinkhorst Die de Groot is geen haar beter voor je over haar kunt spreken Het is te hopen dat die Brinkhorst ook maar een tijdje achter de tralies verdwijnt gezien die uitspraken die hij ten tijde van de MKZ deed En dat mag wel Beschamend
+1
slagroomvla
@gerrie-hul Met al die d66 rechters weet je de uitspraak wel al...
+3
cowboys
@slagroomvla tegen die lui vechten we nou nog. Plan was een natuurpark van de veluwe maken er zaten alleen wat boeren in de weg. Die mkz kwam de roverheid wel goed uit om het gebied te zuiveren van boeren
+1
Jan S
😀
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Jan S:
Dat plan

De tekening voor "nieuwe natuur" was destijds precies hetzelfde als het gebied waar die zgn. MKZ "uitbrak", tot in Anjum en Ee aan toe.
+1
BamBam
Dat hij weet hoe je het woord spelt. Vast geleerd op de workshop hoe kom ik beter over voor psychopaten. Die man heeft geen empathie. Dus kun je het ook niet tonen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , 2001 en mkz geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN