Aanplakbiljet Jesse Klaver doelwit van carbidschieters

Een filmpje waarin een carbidschieter gericht op een aanplakbiljet van GroenLinks-voorman Jesse Klaver schiet, zorgt voor ophef op sociale media. De video is inmiddels meer dan 170.000 keer bekeken.

Deel dit topic

Reacties

+6
Bartlehiemboer
Niets mis mee, wij hadden hem al naast Rutte op het dartbord hangen. Helaas ook steeds mis
Ja tis wat .
+1
Zwaagdijk
Toch een leuk ludiek filmpje, niks mis mee😂
+6
Hans7
Tjeerd dartbord 🎯 🎯 🎯 😂 😂 😂

(klik om te vergroten)

Tjeerd dartbord
+3
matt
@Hans7 heb je ook de achterkant kunnen we in de roos mikken 😀))
+1
Coen
@matt , D33-ers laten zich allemaal van achteren nemen 😄
Hans7
@matt Nee gelukkig niet, daar wil ik niet over nadenken eigenlijk 😒
Frans Z.
Honderden miljoenen fraude in de zorg.Eens zien wat er gebeurd nu er geen boeren de schuld kunnen krijgen.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Frans Z.:
nu er geen boeren de schuld kunnen krijgen.

Moet jij eens opletten wat er allemaal mogelijk is!
+1
Ruitenboer
Was ene J Klaver geen secretaris bij Dwars toen daar in 2007 een bom en onderdelen daarvoor gevonden werden. Google Dwars bom
+1
grupstalboer
@Ruitenboer Zo is het, tuig van de richel, en dat moet wil een land besturen ! Alles waar links zich mee bemoeid, draait volledig in de soep, en dat herhaalt zich keer op keer, ben heel bang dat het ons deze keer fataal wordt We kunnen dus maar een ding doen, opstand tot ze op hun knieen gaan . Dat gaat wel een kwestie worden van wie heeft de langste adem !
Bartlehiemboer
@grupstalboer Ja, dat lijkt mij ook de beste oplossing. Ik zou niet weten wat anders te moeten doen terwijl we steeds "zwakker"worden. En dan liefst een opstand met veel meer sectoren. Gisteren een dagje weg, overal hoor je dezelfde verhalen over de puinhoop op dit moment vanuit den Haag. De horeca, de zorg, het onderwijs, de winkeliers We moeten in opstand komen.
Melkboer16
De spin-docter van GroenLinks pleegde in de jaren 80-90 aanslagen! Wijnand Duyvendak weet u nog!
Paultje Roosenmuller koketteerde met Mao v China en Noord-Korea
En dan mag een geintje niet van die Marokkaanse bastaard
+1
Jan S
😀
de Haas
@Jan S Paul is een schoft die linkse dictators aanhangt, dan ben je ziek.
+7
Jan S
😀
grupstalboer
@Jan S Zo is het ,als we niet massaal opstaan is het einde oefening. Kom op we laten ons toch niet keer op keer kistten !
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Jan S:
Kijk eens hoe de demonisering van Pim Fortuijn in zijn werk ging. Van links tot rechts maar vooral links. Als je het terug ziet is het echt walgelijk wat het partijkartel allemaal uitkraamde.

Allemaal angst. Ze weigeren macht af te staan en gaan letterlijk over lijken als dit wel dreigt te gebeuren. Was met Pim Foruyn zo en met het succes van Thierry Baudet zie je dezelfde stuiptrekkingen weer.
de Haas
@kanniewaarzijn Weet je waarom ze zo bang zijn? Omdat ze weten dat ze verder helemaal niks kunnen dan graaien van het plebs. Het baantjescarrousel moet en zal draaiende worden gehouden.
+1
Jan S
😀
+1
Bartlehiemboer
Kan Iemand iets organiseren voor een volksopstand? Ik wil niet werkeloos toekijken en op zo'n forum maar wat reageren over onze ondergang.... Of wordt ik door deze oproep net als Jennie Douwes weggezet als aanzet van een opstand en mag ik me voor de rechter verantwoorden. Van dichtbij meegemaakt en totaal de omgekeerde wereld. Zoals alles op dit moment
+1
Frans Z.
Carbietschieters mogen niet meer op ontbijt komen bij Rutte en Schouten. Nog ff ,dan kunnen ze alleen ontbijten.
+1
Gradus 55
Ik herinner ergens begin 2002 programma van Paul de leeuw waarin Roger van Boxtel en Thom de Graaf van D66 mochten " tennissen" tussen het publiek . Later in het programma mocht men schieten op een foto van Pim Fortuin waarop een hitler snor geplakt was .. niemand die er wat van zei .
+1
jan.1
Niemand schiet er wat mee op,gewoon niet meer doen jongens.
Bartlehiemboer
@jan.1 Hou toch op. Het werkt hier heel goed, heb je geen mediator voor nodig

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
26
DEELNEMERS
16
WEERGAVES
0