Ferd Grapperhaus begint War on Vuurwerk

Dit is het laatste jaar dat we knallen
Video

Vanaf vandaag mag u officieel rotjes, voetzoekers, gillende keukenmeiden en thunderkings kopen. Maar heel veel mensen hebben al illegale shit in huis. Dieptebommen uit België. Panzerfausten uit Duitsland. Kernkoppen uit Polen. Mortiergranaten uit Italië. Want dingen opblazen is nou eenmaal helemaal leuk en een verworven grondrecht waar Onze Ouderen voor gevochten hebben. Niettemin is een groot deel van Nederland wel klaar met die Fallujah-achtige toestanden ieder jaar. Niet alleen brievenbussen en vuilcontainers worden opgeblazen. Maar ook complete gevels van woonhuizen, handen, oogkassen etc. U kunt simpelweg de vrijheid niet aan. Een vrolijk glaasje champagne en een paar vuurpijlen de lucht in schieten is er niet meer bij. Alles moet KaPoTD, en daarom komt Ferd Grapperhaus vandaag met DEZE OORLOGSVERKLARING. Het is leuk geweest. We zagen het al aankomen in de Stijlloze Poll (na de break). Iedereen aan de ranja, een koudvuur sterretje om klokslag 12, en om 00:30 uur naar bed. Fijne jaarwisseling!

Als het dit jaar tijdens oud en nieuw weer onrustig is, sluit minister Graperhaus van Justitie en Veiligheid niet uit dat een totaalverbod op vuurwerk weer op tafel komt. Voor nu wil hij vooral drank- en drugsmisbruik aanpakken.
 Ferd Grapperhaus begint War on Vuurwerk (geenstijl.nl)

Dit is het laatste jaar dat we knallen Video Vanaf vandaag mag u officieel rotjes, voetzoekers, gillende keukenmeiden en thunderkings kopen. Maar heel veel mensen hebben al illegale shit in huis. Dieptebommen uit België. Panzerfausten uit Duitsland. Kernkoppen uit Polen. Mortiergranaten uit Italië. Want dingen opblazen is nou eenmaal helemaal leuk en een verworven grondrecht waar Onze Ouderen voor gevochten hebben. Niettemin is een groot deel van Nederland wel klaar met die Fallujah-achtige toestanden ieder jaar. Niet alleen brievenbussen en vuilcontainers worden opgeblazen. Maar ook complete gevels van woonhuizen, handen, oogkassen etc. U kunt simpelweg de vrijheid niet aan. Een vrolijk glaasje champagne en een paar vuurpijlen de lucht in schieten is er niet meer bij. Alles moet KaPoTD, en daarom komt Ferd Grapperhaus vandaag met DEZE OORLOGSVERKLARING. Het is leuk geweest. We zagen het al aankomen in de Stijlloze Poll (na de break). Iedereen aan de ranja, een koudvuur sterretje om klokslag 12, en om 00:30 uur naar bed. Fijne jaarwisseling!

 Grapperhaus dreigt met vuurwerkverbod bij wéér onrustige jaarwisseling (rtlnieuws.nl)

Als het dit jaar tijdens oud en nieuw weer onrustig is, sluit minister Graperhaus van Justitie en Veiligheid niet uit dat een totaalverbod op vuurwerk weer op tafel komt. Voor nu wil hij vooral drank- en drugsmisbruik aanpakken.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden duitsland , lucht , kopen , veiligheid , polen , poll , belgie en vuurwerk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!