FrieslandCampina staakte maandenlang melkinname bij woordvoerder Farmers Defence Force



Originele beschrijving

FrieslandCampina heeft maandenlang geweigerd om de melk op te halen van het bedrijf van boerenactievoerster Sieta van Keimpema in Nes (H) .

Deel dit topic

Reacties

+2
sil
Als ik controle op controle krijg, kunnen ze volgens mij bij mij geen reden vinden om melk te weigeren......zal toch wel iets meer gespeeld hebben. Ze kan goed lullen, dan had ik het openbaar gemaakt, als de reden destijds niet gegrond was. Heeft ze ook niet.
puddingbroodje
Ja nog een topic! laat ze naar de rechter gaan en hun onschuld aantonen. Dan zal Friesland campina alles terug moeten betalen.
+9
sil
@puddingbroodje k zie nu pas dat er al een topic aan geweid was, moet eerlijk bekennen dat ik ook niet meer zoveel op dit forum kijk, sinds ik het gevoel heb dat veelal annonieme prikkers uiterst kritisch op vanalles en nog wat reageren. Reageer aub in oplossingen!!!!! Afzeiken kan iedereen, is te makkelijk.
puddingbroodje
@sil eens!
grupstalboer
@puddingbroodje Alleen jammer dat een rechter in dit land heel vaak niet objectief is, een boer het met de rechtsbijstand moet doen en RFC de betere zo niet beste advocaat in de arm neemt.
+18
apel
Kan me niet voorstellen dat er daar veel mis was. Ken ze voor de rest niet maar dan had dat vast de krant gehaald bij zo'n iemand als Sieta die toch behoorlijk bekend is. Ze neemt geen blad voor de mond en dat word haar niet altijd in dank afgenomen. Maar zij durft tenminste de hoge heren ter verantwoording te roepen. Mss moeten we elkaar eens wat meer bijstaan als er wat speelt. Lijkt me een mooie kerstgedachte.
grupstalboer
@apel En zo is het, helemaal mee eens.
+3
bourks
@apel mischien een idee om eerst eens langs hun bedrijf te rijden, alvorens een mening te vormen.......................
+6
Arum
😀
Bietenbrug
@bourks als ik de foto's zo zie valt het wel mee.
+3
Erco
@bourks kom eens op met je eigen adres anonieme toetsenbordheld
de hoef
@Erco dat van mij heb je , daar mankeert ook wel wat aan, maar ik klaag ook niemand aan
+1
Arum
😀
kaas
Dat lukt hun direct niet op de poten onder haar stoel weg te zagen
+10
puntertje
Er zal vast wat mis geweest zijn op het bedrijf van Sieta, aan de andere kant heb ik ook slechte ervaringen met een qlip-controleur. Toen ik de zgn bevindingen betwiste werd het zo op papier gezet dat ik zeker in herstelperiode zou geraken. Een paar zeer kleine tekortkomingen, één keer vergeten de ziekte bij een behandeling te vermelden en een flesje in de koelkast dat bij kamertemperatuur bewaard zou moeten worden leiden tot 'niet opvolgen BBP' en 'foute opslag medicijnen', en dan zit je zomaar in het verdachte bankje. Maar toen ik zei dat ik meteen bezwaar zou gaan maken en eiste de zgn 'tekortkomingen' specifiek te vermelden op het Qlip formulier werden het plotseling kleine tekortkomingen zonder verdere gevolgen.
Ja, ik kan er ook niets aan doen dat de meeste controleurs vroeger op school waarschijnlijk veel gepest zijn maar voel er ook weinig voor om slachtoffer te worden van hun rancune en wraak.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0