Minister Schouten: 'Ik kan de boeren niet alles geven wat ze willen'



Originele beschrijving

Niemand uit het kabinet kreeg dit jaar met zo'n explosief dossier te maken als minister Carola Schouten (Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid). Het stikstofprobleem slokt bijna al haar tijd op. In gesprek met NU.nl blikt ze terug. "Ik zit er in dit dossier met alles wat ik heb in."

Deel dit topic

Reacties

+17
Arum
😀
+2
nederlandse boer
Beste Carola, ga alsjeblieft terug naar de realiteit en verhoog de drempelwaarden met een factor 20 zodat we op reële drempelwaarden zitten voor uitstoot van stikstof op natuurgebieden en je kunt de komende maanden vrij nemen.
Rujoleki
@nederlandse boer zolang de boeren op het cda christenen dienen alla stemmen of op dé CU raken ze alles kwijt. Alleen de PVV en het Fvd nemen het voor u OP. Dus wilt u uw bedrijf kwijtraken dan stemt u op de huichelaars van de CU en het cda christenen dienen alla.
+1
kwarkje
@Rujoleki allemaal nepgelovigen
Je maakt mij niet wijs dat ze dat zelf niet weten
Ze moeten het zelf maar weten
Mensen met een geloofsovertuiging die daar ook naar leven heb ik diep respect voor
Degenen die een gespleten persoonlijkheid hebben : ik hoop dat de hel echt bestaat
+5
Doe FF normaal carola, een probleem wat niet ``Concreet `` bestaat, kun je NIET oplossen, simpelweg omdat het niet bestaat, snap jij dat wel.

Het enigste wat er gebeurt is liegen en bedriegen.
+2
Melkveehouder.
Carola hoeft mij helemaal niks te geven, als ze maar ophoudt met proberen te stelen!
Jan S
😀
+3
cs-agrar
Weet je wat het is, je kan gewoon niets meer geloven van wat ze daar zeggen, ze liegen vaker dan dat ze waarheid spreken
Stroman
@cs-agrar Weet je hoe je in 1 oogopslag ziet dat ze liegen daar in Den Haag?
+1
BertK
Als ze zorgt dat RIVM Aerius-data allemaal vrijgeeft hoeft ze veel niet te geven. Sterker nog, krijgt ze optie's om 'het probleem' op te lossen.
+5
weurding
Je hoeft ons maar 1 ding te geven: eerlijkheid
Bietenbrug
Ik kan haar wel wat geven wat ze niet wil.....
+1
@Bietenbrug iets met een sjovel .
+2
Rujoleki
Zolang de boeren op het cda christenen dienen alla stemmen of op de huichelaars van de CU raken ze allemaal hun bedrijven kwijt. Alleen de PVV en het FvD nemen het voor de boeren OP.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0