Ongehoord Nederland: doel van 50.000 leden behaald

Originele beschrijving

Ongehoord Nederland (ON) heeft naar eigen zeggen de benodigde vijftigduizend leden geworven om aspirant-omroep te kunnen worden. Het ledenaantal stond vrijdagochtend op 50.039, staat op de website van de vorige maand gelanceerde vereniging. ON moet nog aan een aantal extra eisen voldoen om een voorlopige erkenning en daarmee zendtijd als omroep te krijgen.

ON wil de stem vertolken „van de Nederlanders die nu niet gehoord worden”, en wordt daarin gesteund door de PVV en Forum voor Democratie. Volgens de initiatiefnemers wordt het geluid van mensen die het opnemen voor de Nederlandse cultuur en kritisch zijn op de Europese Unie, immigratie en de huidige klimaatplannen te weinig vertolkt. De omroep werd eind vorige maand gelanceerd door onder anderen journalisten Arnold Karskens en Joost Niemöller, oud-VVD-Kamerlid Ybeltje Berckmoes en Pepijn van Houwelingen van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP).

Deel dit topic

Reacties

Kennelijk moeten ze tot medio 2021 wachten, mits hun omroep wordt toegestaan.

bron: telegraaf.nl/entertainment/2435744/…
+2
Bartlehiemboer
Ja, ook weer een gemene streek. Ben lid en ik hoop dat we het ware verhaal kunnen vertellen. Mocht het ooit tot uitzenden komen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0