VIDEO: Toespraak bezorgde boeren voorafgaand aan ledenraadsvergadering

Vier leden-melkveehouders van FrieslandCampina hebben de 210 ledenraadsleden voorafgaand aan hun vergadering van dinsdag 17 december toegesproken. Erik Kuiper, Klaas Willem de Jong, Gerrit van Schaick en Frans Zanderink waren met een groep leden, waaronder afgevaardigden van de Bezorgde FrieslandCampina-boeren (BFCB), naar Papendal gekomen, om hun zorgen te uiten over ontwikkelingen in de coöperatie en de onderneming en de impact van de voorgestelde aanpassingen in de reglementen. Samen met de vier sprekers is afgesproken om de opname te delen met de leden via een video op melkweb (scroll naar beneden voor de video).

Deel dit topic

Reacties

arjen90
Vanaf 21:22 boer Frans (boer zoekt vrouw)
arjen90
deze hoort er ook bij...
Jannus
@arjen90 Het is en blijft lastig een grote onderneming transparant te houden naar de leden toe omdat er veel laagsgewijze zetels zijn en die vergadercultuur geeft een vertekening van boven naar benedenlaags toe weer,

zitten daar ook nog eens belanghebbenden tussen die meer voor hun eigen situatie zich dicht bij het vuur willen warmen is het vertrouwen al snel weg.
+3
Todi
Frans BZV geef die bak met papier wat jij gekregen hebt niet aan het bestuur.
sorry
Wat zat er in de doos... een nieuwe laptop?
Bartlehiemboer
Goed gesproken, zo krijgt onze vragen/frustraties een gezicht. Zou het bestuur er iets mee doen? Het zou een goede omslag zijn
+3
Grasbaal
De FC bestuurders hebben grote wallen onder hun ogen....
Willie2
@Grasbaal 😂 Zeg dat wel...
George
De tweede boer aan de microfoon en boer Frans deden goed het woord. De rest was weer een hoop gedwaal op niks . Bedankt hier en bedankt daar , trouwens dat kadootje had ik ook niet gehoeven.
+1
diekman
Ze zijn genoeg gewaarschuwd.
+1
@diekman doen er geen flikker op uut , graaiers zakkenvullers, ook RFC moet kapot , en dat gaat lukken .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0