Tjonge jonge wat een blunder bij nieuwsuur

Wat doen deze boeren bij nieuwsuur
Tegenover elkaar gaan zitten!!!
Hoe krijg je het in de kop
Waarom kunnen mensen niet begrijpen dat ze niet geschikt zijn?????
Trieste linkse bioboer

Deel dit topic

Reacties

Groen1
.
+8
John Spithoven
We hebben elkaar nodig, dus bio of gangbaar. Trek samen op maar bestrijdt elkaar niet. Een ieder bedient een bepaalde markt.
+2
Boeren als je voor de camera iets gaat zeggen zet wat dingen op papier, wat je precies wilt zeggen.

Stuur het gesprek in die richting , de landbouw neemt co 2 op, en de lucht bestaat voor 80% uit stikstof, het is een gemaakt probleem die stikstof, grootte kolder/lariekoek.

Men gaat over lijken , we hebben dat ook gezien bij het fosfaat reductie plan,
Veel bestuurders met bloed aan hun handen, en dat gaat nu weer gebeuren.
Kringloper
@Detukkeroettwente veranderingen komen er toch wel, is ook beter, anders zit je over 10 jaar nog te melken voor 30 cent!
+1
Zwaagdijk
@Kringloper je blijf melken voor een matige prijs. Daar is het systeem opgebouwd.
+1
kwarkje
Saamhorigheid met de acties was super
Laten we dat maar onthouden
Deutz1455xl
Omdat boeren het onderling niet altijd met elkaar eens zijn kwarkje. En als ze het onderling niet eens zijn is het goed om de discussie aan te gaan ipv de schijn op te houden alsof we het allemaal erg goed met elkaar kunnen vinden
+2
buorman
Quote Reactie van @Deutz1455xl:
En als ze het onderling niet eens zijn is het goed om de discussie aan te gaan ipv de schijn op te houden alsof we het allemaal erg goed met elkaar kunnen vinden

Die discussie moet je idd aangaan, maar never nooit niet in de media waar jouw mening word weggezet als de mening van ''de boeren''.
Dat doe je binnen de vereniging van boeren waar je bij hoort, nmv, lto, pov enz enz.
En van daaruit doen we dat in dezen binnen het collectief, die daarna met de standpunten namens de boeren kan spreken als eenheid tegenover in dit geval de overheid.
Deze 2 heren bij nieuwsuur lijken er op persoonlijke titel te zitten, hebben beiden een mening maar trappen daarmee wel in de val die media heet.
+2
Deutz1455xl
@buorman moet toegeven dat ik me daar wel in kan vinden. Vond het ook wel een opgezette discussie met een door nieuwsuur vooropgezet doel. Maar desondanks mogen die boeren daar zitten alleen bereid je gewoon goed voor er worden kritische vragen gesteld dan moet je goed voorbereiden en de druk aankunnen
+3
driekus 001
NOS verslaggever denk met allemaal klein en bio de problemen te zijn opgelost. Laat de media weten dat de markt van bio verzadigd is, dan is dit punt getakkeld. Gemiste kans.Verhaal werd te technisch, burger snapt het niet. Burger denk alleen in beelden.Inderdaad goede PR mensen in de intervieuws en anders niets.
+3
slagroomvla
Jawin, die goochemerd van de laarzenactie, die gauw als lto bestuurder vertrok na het winnen van een rechtszaak en was vrijgesteld van het frp... Hallo daar is hij weer!!

Die bioboer is maar een triest eindje mens, liet zich van alles door de presentator voor zeggen, er is echt wel een stikstof probleem, zelfs als de modellen niet deugen... de stakker
+1
Twentsch Land
Jawin kan beter zijn laarzen aanhouden en op eigen erf blijven.......@slagroomvla
Bartlehiemboer
@slagroomvla Ik heb het niet gezien, ik geloof de reacties meteen wel. Zelf ook bioboer, wel in actie om 1 te zijn met de sector. Maar ik merk wel dat als het punt bij paaltje komt een ieder voor zijn eigen hagje zit.... Onder elkaar/ prive hebben we allen hele andere ideeen. Maar ja het kabinet is ook nog niet gevallen die vormen ook 1 blok ondanks alle verschillen. Zodra voor de boeren alles wat duidelijker en eerlijker is kunnen we in ons eigen streven vallen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
0