Minister: wel degelijk tussenakkoord met boeren

DEN HAAG (ANP) - Het kabinet heeft wel degelijk afspraken gemaakt met de boeren, zegt landbouwminister Carola Schouten. Omdat er nog veel moet worden uitgewerkt, is bijvoorbeeld niet afgesproken dat de veestapel gaat krimpen. Dat die afspraak ontbrak, had de woede gewekt van D66. De regeringspartij meende zelfs het tegendeel in de overeenkomst te lezen.

Deel dit topic

Reacties

+2
Melkveehouder.
Ik ben wel klaar met onze ‘Christelijke’ Minister van Landbouw. In opdracht van haar ambtenarenapparaat ontpopt ze zich als ‘woorden virtuoos’ om hiermee de boeren een oor aan te naaien.

Jammer voor haar (ambtenaren) dat de boeren deze smeerlapperij héél goed in de gaten hebben en zich niet naar de slachtbank laten leiden.

Respect voor de strijders!
jan w
Tjeerd de Groot denkt er zelf anders over!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's d66 , veestapel en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN