Illustratie van: Sammy2004

Boeren krijgen geen zendtijd; daarom verklaring buiten NOS-gebouw

Omdat ze geen zendtijd van de NOS kregen, hebben demonstrerende boeren een verklaring afgelegd buiten het omroepgebouw op het Mediapark in Hilversum. Ze willen 'meer respect en minder regels'.

Deel dit topic

Reacties

Melkveehouder.
Ik heb het gezien. Goed gesproken, petje af. Ook de uitzending van RTLz gezien. Voor dit volk is het oppassen: ze proberen vooral in de media te suggereren dat er toch afspraken waren maar dat FDF dwars ligt. De NOS was genuanceerder hierover.

Duidelijk is dat iemand de boeren een kunstje heeft geflikt door ‘te lekken’ met hulp van Nieuwe Oogst.
van Ittersum
@Melkveehouder. Kan ook zijn dat er een groep collega's reageert op alles wat beweegt. Als er geen verklaringen gegeven worden en via via wordt gesuggereerd je dat niet als waarheid moet zien. Blijft (sensatie-) media met wie je te maken hebt.
Melkveehouder.
@van Ittersum Als je wordt belaagd, en je weet niet uit welke hoek, dan is schieten op alles wat beweegt een logische reactie.

Als iedereen binnen het Landbouw Collectief zich aan de afspraken had gehouden, dan was dit allemaal niet gebeurd. Dan hadden de pijlen zich alleen op Schouten gericht.

Ik vond het een prima opmerking van de sprekers dat de media eerst aan feitenkennis moet doen alvorens de pen te pakken. Volgens mij druppelde dat bij de verslaggever van de NOS toch wel binnen. En dat deed me goed!
Dirk van Zetten
@Melkveehouder. Gisteren zei schouten dat er een akkoord is, vandaag meer dan een gespreksverslag....
+1
Melkveehouder.
@Dirk van Zetten Mij valt op dat Schouten veel met de ogen knippert, en ze vaker dicht houdt als ze spreekt. Volgens gedragswetenschappers vaak een teken van liegen. Gelukkig kun je lichaamstaal moeilijk uitschakelen!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's NOS geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN