Jaco Geurts geeft aan dat boeren stabiele wetgeving willen

Heb net in Algemeen Overleg Stikstof onder andere aangegeven dat boeren stabiele wetgeving willen. Ze druk vanuit supermarkten & samenleving voelen om zoveel en goedkoop mogelijk voedsel te...

Heb net in Algemeen Overleg Stikstof onder andere aangegeven dat boeren stabiele wetgeving willen. Ze druk vanuit...

Geplaatst door Jaco Geurts op Woensdag 18 december 2019

Deel dit topic Jaco Geurts (facebook.com)

Heb net in Algemeen Overleg Stikstof onder andere aangegeven dat boeren stabiele wetgeving willen. Ze druk vanuit supermarkten & samenleving voelen om zoveel en goedkoop mogelijk voedsel te...

Willie2

Reacties

+3
Peter23
Wij willen een stabiel CDA dat ergens voor staat
de Haas
@Peter23 Zij staan voor totale gehoorzaamheid. Wanneer Rutte vraagt, tekent CDA.
torrarica
@Peter23 Gaf net Frans Timmerman goed op zijn donder met zijn gister gedane uitspraken.
+1
kwarkje
@torrarica het blijft bij praten bij hem
Tinus
@torrarica Rutte heeft 'm zelf in het pluche geholpen:

nos.nl/artikel/…
+2
torrarica
@Tinus Ik vind het een vreselijke op machtbeluste man die Frans Timmerman.Gister dat fragment gezien met die uitspraken over de landbouw en zijn greendeal.
+2
Tinus
@torrarica Ja hij vind het net iets te mooi dat hij zich met een controversieel onderwerp bezig mag houden die veel aandacht van de pers krijgt. Geniet ie teveel van.
+1
producent
pzc.nl/zeeuws-nieuws/…

Zeeuwse boeren weer huiswaarts na gesprek op provinciehuis in Middelburg
VIDEO | Update 13.45VLISSINGEN - Ongeveer honderd demonstrerende Zeeuwse boeren verlaten met hun trekkers het provinciehuis in Middelburg. Commissaris van de Koning Han Polman en gedeputeerde Jo-Annes de Bat hebben daar gesprekken met ze gevoerd. Even daarvoor boden ze bij de rechtbank een petitie aan.
Boeren die een actie voeren worden veel zwaarder gestraft door rechters dan dierenactivisten die daadwerkelijke schade en ellende aanrichten op een boerderij. En aan die ongelijke behandeling moet een einde komen, vinden de boeren.

Daarom overhandigde Kees Hanse namens de Zeeuwse boeren woensdagochtend in Middelburg een petitie aan Harold Willems, niet-rechterlijk bestuurslid van de Rechtbank Zeeland/West-Brabant. ,,Hoe kan het dat dierenactivisten die huisvredebreuk plegen en onze bedrijven bezetten met de dood van dieren tot gevolg een boete krijgen van driehonderd euro? En hoe kan het dat de Farmers Defence Force een boete krijgt van 100.000 euro voor het blokkeren van een distributiecentrum met een maximum van vijf miljoen? Hoe kan het dat FDF een boete krijgt van vijfduizend euro met een max van 250.000 euro voor het opzetten van een groeps-chat met een oproep voor een actie?”
……….
+2
tinus-1234Melkveehouder.
Misschien kan Jacco ook verklaren waarom het CDA ontbrak bij het stikstof debat?
Markus
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!