Geen boerenakkoord, maar 'basis afspraken' met kabinet over stikstof

Er komt geen generieke krimp van de veestapel en geen gedwongen opkoop van bedrijven. Dat heeft het kabinet toegezegd aan het Landbouw Collectief.

Deel dit topic

Reacties

kwarkje
Te laat
mlkvhoudr
Hopelijk mag dat meer weiden via eem verklaring waar verklaard word dat ik de waarheid spreek en de koeien zo veel meer buiten houd en dat me geen duur weideregistratiesysteem door de strot gedrukt
Twentsch Land
Moeten ze maar doen met de satelliet ....rvo weet wel hoe dat moet.

Ben benieuwd of weidegang een subsidie gaat krijgen.

@mlkvhoudr
mlkvhoudr
@Twentsch Land dat hoeft van mij niet. Krijg al zat meer dan de opstallers bij bel, maar pak t wel aan als t er komt🙂
Twentsch Land
Meer weidegang zal dan toch nog een extra moeten geven om nog meer veehouders over te halen weidegang te gaan toepassen.

@mlkvhoudr
mlkvhoudr
@Twentsch Land ja snap ik maar vind t nu al vervelend voor de collega s die niet KUNNEN weiden die niet willen weiden hebben daar vaak economische of arbeidstechnische motieven voor die trek je niet met 1000 euro over de streep om te gaan weiden
jan w
@Twentsch Land
Je weet het toch wel een keer: "Onze luchtfoto's zijn recenter dan jouw GPS".
Arjen375
En morgen trekken ze zeker alles weer in

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , stikstof en veestapel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0