Uitspraak hoger beroep boerenprotest niet voor eind dit jaar

In het juridisch conflict tussen boeren en het Centraal Levensmiddelen Bureau (CBL) is een snel hoger beroep niet mogelijk, zo heeft het gerechtshof Arnhem/Leeuwarden dinsdag besloten.

Deel dit topic

Reacties

BertK
Hoe laat je de boel escaleren....
+2
Herbert
@BertK hoe laat je de boel bewust escaleren.. De overheid heeft het grote probleem dat zo'n beetje de gehele bevolking achter de boeren staat. Lijkt er wel op dat ze bewust aan het stoken zijn.
+2
sil
Volledig terecht dat er via een spoedappel niet op korte termijn een uitslag komt. je kan echt niet aantonen dat het van spoedeisend belang voor de samenleving is. Wel realistisch blijven. Verder zijn er nog genoeg creatieve mogelijkheden lijkt mij om morgen opnieuw een punt te maken. Ook heel goed dat FDF het via facebook afblaast, zij moeten na de uitspraak duidelijk kunnen aantonen dat ze alle mogelijke hebben gedaan om blokkades te voorkomen. Wat er morgen gebeurd zien we morgen wel weer.........
de Tank
@sil lijkt mij ook, hoe reëel is het om via de rechter af te dwingen dat je een voedseldistributie plat mag leggen.
+2
Koeien boertje
@de Tank wie heeft de rechtzaak aan gespannen?
Hallo koekoek
de Tank
@Koeien boertje hoger beroep van fdf
nieuwoord
@de Tank Maar dat is wel als antwoord op de zaak die het CBL heeft aangespannen. En dan heb je altijd het recht om zo een uitspraak nog eens tegen het licht te laten houden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's uitspraak , cbl en boerenprotest geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0