Jetten: Rutte moet boerenactiegroep aanspreken op Holocaust-uitspraak

D66-leider Rob Jetten verwacht dat premier Mark Rutte of minister Carola Schouten Farmers Defence Force vandaag aanspreekt op de 'afgrijselijke' Holocaust-vergelijking van voorman Mark van den Oever. Die vergeleek de manier waarop boeren worden behandeld met de situatie van de joden in de Tweede Wereldoorlog.

Deel dit topic Jetten: Rutte moet boerenactiegroep aanspreken op Holocaust-uitspraak (msn.com)

D66-leider Rob Jetten verwacht dat premier Mark Rutte of minister Carola Schouten Farmers Defence Force vandaag aanspreekt op de 'afgrijselijke' Holocaust-vergelijking van voorman Mark van den Oever. Die vergeleek de manier waarop boeren worden behandeld met de situatie van de joden in de Tweede Wereldoorlog.

arjen90

Laatste  |  

Reacties

+6
kalverhouderij
Mark van de oever zei het helemaal niet zo verkeerd ! waar is die Jetten met zijn grote woorden als andere partijen zich op de boeren storten met grote veeeeel afgrijselijkere opmerkingen ?? dan hoor je daar bijna niemand over .......
Jannus
Quote Reactie van @kalverhouderij:
die Jetten met zijn grote woorden als andere partijen zich op de boeren storten met grote veeeeel afgrijselijkere opmerkingen ??

Inderdaad,we werden soms met kampbeulen vergeleken en niemand hoor je er over.

Het zijn meer vuurpijlen omdat er een beweging is opgestaan die zich verweerd en dat staat de D66 niet aan en dan spelen ze het op de man en dat is in dit geval de FDF woordvoerder

Pim werd ook verkeerd begrepen maar het bepaade personen te doen het grote publiek te draaien in een andere opinie of beeldvorming
+8
Detukkeroettwente
Jetten moet de bek dicht houden , en dan zeggen wat er DAADWERKELIJK is gezegd, dom varken .!!!
+5
Frans1
Onze hypocriete deugmens vindt ook weer wat. Waarom reageert hij niet zo als Ouwehand of Vonk dergelijke opmerkingen maken over de boeren?
Selectieve verontwaardiging, maar dat hebben we al meer gezien van deze hypocriet
pieta
@Frans1 Daar stond een bericht over op Facebook. Is al verdwenen.
pieta
@Mkl87 Ja.
+1
DJ-D
@Frans1 en Arjan Lubach heeft zo'n stukje dat hij in het boek Mein kampf zit te lezen. Weet niet meer precies hoe dat zat maar nooit geen verontwaardiging gehoord.
cs-agrar
We weten nu wel dat LTO blijkbaar 35000 leden heeft.
+1
weurding
@cs-agrar 😂 jaja
+2
Ach, ja, 't is D66 moet je maar denken, kennen we deze nog?


Opdat wij niet vergeten!
Koeien boertje
@Ян де веехоудер volgens PvdD zijn wij ook kampbeulen en dieren zitten in het concentratiekamp
+1
Jan S
😀
+1
Jan S
😀
Quote Reactie van @Jan S:
Thom de Graaf nu de baas van de Raad van State.

En laat de PAS nou juist door de Raad van State zijn afgeschoten!
Dus de baas van de RvS is een D66'er die er voor zorgt dat er een stikstofprobleem ontstaat, zodat anderen van D'66 kunnen pleiten voor halvering van de veestapel!

Een typisch gevalletje van deep state lijkt me zo.
jammermaarhelaas
Vanmorgen bij het ontbijt is fdf reeds aangesproken op betreffende uitspraak, Jette heeft dus zijn verzoek ingewilligd gekregen.
arie1
Weet niemand een 06nummer van een D66er? Dan bestoken met het bericht van Facebook van Henk Peters, met de opmerkingen van vd Donk, Roos Vonk, en de PvdD. Kijken of daar een reactie op komt?
weurding
@arie1 drukken ze ook weg, heb je niks aan
+1
arie1
@weurding dan een landelijke krant of andere media? 1 berichtje doen ze niks mee, maar na vele berichten snappen ze wel dat de opmerking, en vooral de reacties erop, wel ergens vandaan komen. Die selectieve verontwaardiging is zum kotzen!
+2
robbies
@arie1 Op Twitter heeft Lucas van der Storm van het Eindhovens Dagblad al een draadje eraan gewijd. Zoals een journalist het hoort te doen: langs twee kanten het verhaal belicht, met de opmerking dat de uitspraken van Youp van 't Hek publiek net zoveel verontwaardiging zouden moeten krijgen.


kaas
@robbies na vandaag kan het echt wel die vergelijking.
pieta
@arie1 Kun jij dat bericht hier plaatsen?
puntertje
Ik dacht dat Jetten zijn aandacht volkomen gericht was op het songfestival maar nee, hij vindt weer tijd zich als moralistisch übermensch te profileren.
Melkboer16
@puntertje dat dacht ik ook!
Gevalletje grote Neger
Jan-T
Dan moet Jetten ook de dieren activisten terecht spreken, en zeggen dat ze hiermee richting de boeren deze vergelijking niet meer mogen maken.
Dit geld voor de partij voor de dieren, Wakker dier en andere vriendjes van.... ect.
+1
arie1
Deze drie mogen wél ongestoord zeggen wat zij willen.

Esther Ouwehand; PvdD: "De veehouderij is geen haar beter dan de Holocaust".
Roos Vonk; "De stallen in onze veehouderij zijn net zoals de concentratiekampen met de boeren als kampbeulen"
Commissaris van de Koningin Wim van der Donk; " de aanval van de boeren op mij als persoon ervaar ik als de situatie van 75 jaar geleden in Nederland"

Bovenstaande uitspraken horen veehouders nog bijna dagelijks. Kijk voor de gein - nou weinig gein... - maar eens op een pagina van een willekeurige veganist. Altijd de mond vol over concentratiekampen en de Holocaust. En de boeren zijn dierenverkrachters.

In het ED buitelen schrijvende deuggleuven Petra Bies en Nynke de Jong over mekaar heen om hun verontwaardiging over de uitspraak van FDF te ventileren. Petra zou er haast veganist om worden, zo stelt zij.
Nou Petra, dus omdat FDF stelt dat de boeren net als indertijd de Joden in een hoek gedrukt worden, stap jij liever over naar een groepering die de boeren met de Holocaust vergelijkt, hun stallen met het concentratiekamp met de boeren als kampbeulen en dierenverkrachters?

Geweldig Petra Bies! Heel goed over nagedacht.
Coen
@arie1 , alle linkse activisten hebben in NL bij het Instituut Rechtbank de volledige vrijheid
+3
kaas
Rutte moet niks hij zal wel uit kijken want wat mark heeft gezegd klot dus precies dat blijkt in de uitspraak van de rechter die het mesdagfonds heeft aangespannen tegen het rivm ,
waarom hoeft de industrie geen milieuvergunning tot 10000 kg en een melkvee houder met 1 koe die 42 kg stikstof produceert wel dat is toch meten met 2 maten ,dus worden de boeren stellig matig verdreven uit Nederland en de industrie kan vrij zijn gang gaan ,maar ja dan moet het hele land maar plat incl de vliegvelden en de havens en de gastoevoer .
+6
George
Het is een grote boevenbende! Ze willen gewoon de boeren opruimen. Daar zijn ze al jaren mee bezig maar het ging ze nog niet snel genoeg! Zoveel is inmiddels wel duidelijk. Mark overdrijft met zijn uitspraak helemaal niks. Nee we hoeven niet met de trein mee en worden niet vergast maar alles wat er aan vooraf gaat komt een heel eind in de buurt.
+1
weurding
@George dat ze nu stallen willen binnendringen als boeren op pad zijn is inderdaad net zo erg binnendringen joodse winkels tijdens de kristalnacht
+5
matt
@George let wel Mark is een varkensboer,die hebben nog veel meer bagger.
Over zich heengehad als wij,melkveehouders.
+6
@matt Bedenk wel: alles wat in de varkenshouderij gebeurt, gebeurt na verloop van tijd ook in de melkveehouderij! Als de varkenshouders zijn opgeruimd zijn wij aan de beurt, hou daar goed rekening mee! Daarom is solidariteit onderling zo belangrijk!
Melkboer16
@George zijn we het eens eens!
Peter23
Waarom heeft Calon dit niet op deze wijze gebracht? Ipv FdF af te kraken
+7
George
Quote Reactie van @Peter23:
Waarom heeft Calon dit niet op deze wijze gebracht? Ipv FdF af te kraken


Omdat hij van hetzelfde soort is als Tjeerd de Groot , geïnfiltreerde gevaren van binnenuit de sector die alles kapot maken.
+4
cowboys
@George en van dat soort zijn er nog veel meer.
+3
George
@cowboys
Inderdaad , bij RFC en overal zit van dat gespuis.
+1
kwarkje
@George ik kan een heel rijtje namen noemen
Maar dat is niet nodig
Je kent ze wel
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!