Vergeet die nazi-vergelijking van FDF-boer Mark

Topic op geen stijl: Foto gevonden in een agrarische appgroep.

geenstijl.nl/5151046/…

Deel dit topic

Reacties

rene-de-jong
Versplintering heet dat en M. de Hond weet hoe dat op te lossen;
+7
bio boer
Pff hele prikkebord is besmet met dit onderwerp heb de meeste topics niet gelezen wat een heibel hier over is meschien wat stome uitspraak van hem geweest en snappe zijn vergelijking wel was gewoon niet zo handig moet er nou zo veel over gezecht worden
de Tank
Quote Reactie van @bio boer:
stome uitspraak van hem geweest en snappe zijn vergelijking wel was gewoon niet zo handig

Als iedereen er zo over denkt was er verder geen aandacht aan geschonken.
+1
Jaap40
Excuses maken en door!
+1
kwarkje
@Jaap40 is gebeurd
Op een heel mooie manier 👌
+2
m uut m
@kwarkje
Dat was/is geen excuus !
+6
verbi
@m uut m Jij schopt tegen alles wat geen LTO is dat zijn we al aan gewend . Als dit soort actiegroepen er niet waren geweest waren we al lang opgeruimd. Laten we het collectief bij elkaar houden maar dan ook de hele club. Ieder heeft zijn eigen specialiteiten die ingebracht worden ook LTO voor de duidelijkheid. Maar zeik elkaar niet af. Is op dit moment ook niet aan de orde op de opmerking van Marc Calon na dan. Maar iedereen kan een misstap maken , niet dan!!!
kwarkje
@verbi m uut m is ver verheven boven het aardse
Geniet er lekker van
+2
verbi
@kwarkje Mee eens en verder.Overgens wij worden ook altijd als dierenbeulen of nog erger weggezet heb nog nooit een excuus gehoord. En het 75 jaar terug verhaal heeft Wim v d Donk (CvK Brabant) zelf als voorbeeld aangehaald zegt niemand niks van.
de Tank
Quote Reactie van @verbi:
Overgens wij worden ook altijd als dierenbeulen of nog erger weggezet heb nog nooit een excuus gehoord

Ik zou het prettiger vinden als de boeren zich op dit vlak ook zouden onderscheiden.
groeier
Referenda lijkt mij niet zo super, dat moet een uiterste noodmaatregel blijven.
+7
Willie2
De parij van de dieren mensen vergelijken boeren met kampbeulen, daar hoor je het mediakartel nooit over.
+2
van Ittersum
Vrees toch dat elke mediatrainer zal adviseren om het podium te verlaten tenzij je sterk genoeg bent om dat elke dag, te pas en on te pas te kunnen verdedigen. En al was het maar suggestief bedoeld daar kijkt men dan niet meer naar.

Zie hier maar eens hoe vaak hier oude koeien van bepaalde personen tot treurnis herhaald wordt. Van ons Calon, Frans enz enz. Dus dan weet je ook wat elke "tegenstander" van Mark gaat doen. Harde feiten
rene-de-jong
@van Ittersum Caroline van der Plas had er bij WNL vanmorgen een mooi antwoord op, als dat lukt is er toch nog winst.
+4
oude boer
Iedereen moet de speech eerst maar eens goed bekijken van Mark den Oever . en dan oordelen!
Als een overheid legaal boeren meent te bestelen en te onderdrukken, dan kan ik niet anders concluderen dat het ooit zo is begonnen met..............
+2
Noordoost
Mark is een topper
+3
landbouwbedrijf
Vergeet Mark, laat hem alsjeblief in zijn varkensstal blijven. Hoeven we tenminste geen domme uitspraken meer van hem horen. Een smet op alle hardwerkende boeren. Begin van het eind van het collectief.
+1
Weidezicht
@landbouwbedrijf als je meerdere keren een 10, scoort, mag er een keer een vette onvoldoende tussen zitten, zit je gemiddeld nog ruim voldoende.
+1
m uut m
@Weidezicht
Dit is/ was niet zijn eerste onvoldoende.
+2
Jaap40
@m uut m Marco van Basten scoorde zo pas ook een vette onvoldoende met een nogal pikante uitspraak, ok verre van netjes. Ik zag hem van de week alweer gewoon zijn verhaaltje doen op tv.
En door💪💪
+1
de Tank
@Weidezicht probleem is dat hij het geen onvoldoende vindt
+1
1068
@landbouwbedrijf -en dan allemaal ingepakt worden,nee Mark wendt er geen doekjes om en zegt precies zo het is daar kunnen nog Heeeeeeeel veel mensen van leren
+1
kwarkje
[@ Gisteren zijn door de voorzitter van de FDF vergelijkingen gemaakt tussen de Tweede Wereldoorlog en bedreigingen waar Nederlandse boeren momenteel mee te maken hebben. Het is nooit onze bedoeling geweest om mensen daarmee te kwetsen en wij betreuren dit. We zijn echter van mening dat een aantal vergelijkingen van toepassing zijn en zorgelijke overeenkomsten vertonen.
Wij vechten nog steeds voor de Nederlandse landbouw en blijven het Nederlandse volk waarschuwen voor de gevolgen van een Nederland zonder een sterke agrarische sector en vertrouwd, veilig Nederlands eten op ieders bord!
Het bestuur van Farmers Defence Force

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
23
DEELNEMERS
15
WEERGAVES
0