Senaatsfractie Henk Otten schaart zich achter spoedwet stikstof

DEN HAAG - De driekoppige senaatsfractie van voormalig Forum-bestuurder Henk Otten steunt de spoedwet rondom de stikstofcrisis. Daarmee lijkt een meerderheid in de Eerste Kamer voor het voorstel in zicht.

Deel dit topic

Reacties

+1
vrije boeren
Zo jammer
+2
Skroefkelos
Dit zou wel eens een zeer trieste dag kunnen worden voor veel vee houders ,als de noodwet er voor de kerst doorkomt, zo oneerlijk in dit vernederland
rene-de-jong
Henk had bij Harry mens de eerste boerenstemmers binnen, nu gooit hij zijn eigen glazen in, stemmen vergaard onder de plu van FVD dus deze zal hij nooit weer krijgen.
Maar ook de pvda heeft al toegezegd in te stemmen voor wat wisselgeld dus dit spoedgedrocht fietsen ze er wel door....
zorgvuldig of niet.....

Zorgvuldigheidsbeginsel
Overheidshandelen kan voor de burger ingrijpend zijn. Van de overheid wordt dan ook zorgvuldigheid vereist bij de voorbereiding van besluiten. De overheid dient op grond van artikel 3:2 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) de nodige kennis te vergaren omtrent de relevante feiten en de af te wegen belangen. De schending van het zorgvuldigheidsbeginsel komt veel voor, de rechter kan het bestuursorgaan opdragen alsnog de relevante feiten te onderzoeken en vervolgens een nieuw besluit te nemen.

Bewijs achteruitgang van de natuur ???
Wat zei de RvS ook al weer ?? PAS voldoet niet voorsorteren mag niet. punt.
Dus de nb-wet voldoet (al 20 jaar) niet, dus dan maken we gewoon nog zo'n gedrocht.....

Maar hoe moet het dan ??
EU richtlijnen, knippen en plakken.
+1
Weidezicht
Er zitten in die eerste kamer toch nog wel een paar mensen die eerst op dat rivm gebeuren willen wachten, zit daar noch ergens een veto recht, of een cda er of wat ook die zn nek durft uit te steken, en heel hard op tv gaat roepen dat deze wet ni ert zomaar zonder onderbouwing er ff doorgejast kan worden. Toch wel 1 iemand? Bestaat annie nog? Kan die er niet ff 1 wakker schudden? Of ben ik naief?
+1
Pluto
Baudet heeft hem er niet voor niets uitgetrapt . Die zag de bui al hangen . Voor geld doet deze man alles !.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof en telegraaf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN