Illustratie van: Fendt926Driver

Farmers Defence Force gaat acties verharden

De boeren die zijn verenigd in de actiegroep Farmers Defence Force (FDF) gaan vanaf vrijdag 14.00 uur „harde actie” voeren. Dat kondigde woordvoerder Robert ten Oever van FDF vrijdag aan in Den Bosch, tijdens de inspraak voor het stikstofdebat, dat later wordt gevoerd in het Brabantse provinciehuis.

Deel dit topic

Reacties

+1
Goed zo ,gooi de hele avondspits maar vast in heel nederland, alle op en afritten, half uurtje is genoeg. Centraal station in utrecht, wegen naar schiphol, lelystad.
Koeien boertje
Gebeurd er nog wat in Overijssel of blijven wij buiten schot of wordt het zoals vroeger in besloten kring een krabbel er onder gezet met de mededeling we hebben alles er uit gehaald wat er in zat???

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voeren , bosch , acties en farmers defence force geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0