Landbouw moet mee in klimaatneutraal Europa - Nieuws Green Deal



Originele beschrijving

De landbouwsector kan rekenen op meer milieuvriendelijke maatregelen bij de hervorming van het gemeenschappelijk landbouwbeleid. Dat blijkt uit de Green Deal die de Europese Commissie woensdag 11 december lanceert.

Deel dit topic

Reacties

+4
Farmer_
"Het stimuleren van innovaties is eveneens een speerpunt in het hoofdstuk landbouw van de Green Deal. Dit betreft onder meer de ontwikkeling van gentochnologie waarmee duurzame gewassen ontwikkeld kunnen worden die beter bestand zijn tegen klimaatverandering."

Apart, dat staat ook in het Agenda 21 complot , als je zo voor de natuur ben blijf je toch verweg van GMO
hans1980
@Farmer_ wanneer ze met de green deal meer gewassen willen verbouwen met meer weerstand tegen ziektes is de oplossing simpel zorg voor meer CO2 kijk naar kassen tot iets van 1500ppm meer groei dus we zitten nu op 415ppm genoeg kansen gewoon fossiele brandstoffen gebruiken!
hans1980
@Farmer_ wanneer ze met de green deal meer gewassen willen verbouwen met meer weerstand tegen ziektes is de oplossing simpel zorg voor meer CO2 kijk naar kassen tot iets van 1500ppm meer groei dus we zitten nu op 415ppm genoeg kansen gewoon fossiele brandstoffen gebruiken!
Greetje
Er is nog nooit één mens in de wereld ziek geworden van gentechnologie(verbeter me als ik het mis heb). Kan best een goede en daadwerkelijk werkende oplossing zijn. Meer kans dan terug naar Ot&Sien.
BertK
@Greetje Overmatig gebruik glyfosfaat omdat tarwe genetisch er tegen kan? Ok, is nog niet algemeen geaccepteerd.
+3
pieter p
@Greetje Dan heb je Yvon met onze boerderij met de boer uit Canada zeker niet gezien, die hele GMO moet je niet willen
cowboys
@pieter p toxines in mais komen ook in Europa voor.
Koeien boertje
@pieter p ze hebben daar andere spuit regels dan in het vrome Nederland of Europa
Pluto
@pieter p Was ook wel een Kasse boel daar . champion kwekerij !
Skroefkelos
@Greetje nou bij het programma "op de boerderij" was daar hoe heet hij ook al weer die kale ?, die boer uit canada volgens mij met gen mais , met veel problemen bij de koeien (energie opname) , maar goed ik weet het verder ook niet
Pluto
Hier zit een enorm verdien model achter . De onkunde licht er zo dik bovenop dat ik mij niet druk maak . Zonder de landbouw is de stikstof crisis voor zover die al bestaat niet oplosbaar.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0