Vogelaar: ‘Defensie geen match’

Boeren hoeven volgens Mesdagfonds-voorzitter Jan Cees Vogelaar niet bang te zijn voor Defensie.

‘Defensie is zolang ze niet mogen schieten geen match’. Dat zegt Jan Cees Vogelaar, voorzitter van het Mesdagfonds, in een discussie op platform Prikkebord. Hij maakt ermee duidelijk dat boeren volgens hem niet bang hoeven te zijn voor defensie tijdens nieuwe boerenprotesten.

Deel dit topic

Reacties

+1
milkman1
ME en politie ie er ook nog, maar die
boer die in Groningen een klap op zijn hoofd kreeg laat zich ook niet weer slaan en zal de volgende keer ook wel een stok meenemen om zichzelf te verdedigen.
demelkboer
Ik vind het domme opmerkingen van een persoon in zijn positie. Dit soort opmerkingen zet alleen maar aan tot "kwajongens" streken op een dag die al een licht ontvlambaar karakter heeft.
+1
Bartlehiemboer
@demelkboer Ja maar uiteindelijk kun je niets meer zeggen of doen....Het loopt hoe dan ook uit de hand. Iedereen is de weg kwijt. Alles wordt tegen elkaar opgezet. Er zijn mensen die ons niet begrijpen er zijn mensen die wij niet begrijpen. We gaan demonstreren maar waar voor nog??? Van alle kanten worden we ingehaald en wat kunnen wij als boertje nog doen tegen de grote bedrijven....Ik vrees meer zelfdoding aan het einde van het jaar door mensen die het niet meer zien zitten Wat zal een leger zal aanrichten? Het gaat niet goed komen. Is mijn mening

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0