Stikstofuitstoot bij 88 bedrijven? De provincie weet het niet



Originele beschrijving

Bij 88 bedrijven waar de provincie bevoegd gezag is, ontbreekt een natuurvergunning. De provincie schrijft geen idee te hebben of die bedrijven stikstof uitstoten en 'zo ja, hoeveel dat is.'

Deel dit topic

Reacties

familie pelle
Als je dit leest vallen je kerstballen toch uit je broek? En dan zijn er nog mensen die twijfelen of actie nodig is......
avondrood
@familie pelle De krant maar eens hierover informeren. En wij als sector wordt kwaad aangekeken en moeten het oplossen. Wat een overheid hebben we.
+1
demelkboer
Er zijn nog veel meer bedrijven zonder nbw. Dit zijn bedrijven waar de provincie bevoegd gezag is. Wat te denken van de bedrijven onder gemeentelijke bevoegd heid. Ik durft te wedden dat er in mij bij geen mkb er bekend is hoeveel ammoniak of NOx ze uitstoten.

Wat denk je van al die industriële hallen die verwarmt moeten worden
Pluto
En dan gaat de kamer er over stemmen ????. Is de onkunde zo immens ???. of zit hier een bizarre reden achter .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0