Actie boeren

Stikstofmaatregelen blijven uit, nieuwe grootschalige actie boeren op 18 december
ad.nl/politiek/…

Deel dit topic

Reacties

Groen1
Radicale boeren voorspellen keiharde actie op 18 december: ‘Hierbij verbleekt alles’
ad.nl/binnenland/…
Greetje
Nou het wordt mij nu koud om het hart, wát een drama, geen duidelijk van overheidswege en de daaropvolgende (re)actie...

Bewaar alsje alsje alsjeblieft jullie verstand allemaal
+5
Jannus
Quote Reactie van @Greetje:
Bewaar alsje alsje alsjeblieft jullie verstand allemaal

Ons nuchtere boeren verstand is al jaren op de proef gesteld en zit nog goed in ons bloed vertegenwoordigd,LTO blijft maar pappen en nat houden en enquetes uitschrijven,neem een standpunt in of hef jezelf op als volwaardig gesprekspartner

All 4 one
Koeien boertje
@Jannus je moet wachten tot 17 december voor aansluiting
+8
Erik!!1979
@Greetje Allemaal je verstand gebruiken. Laat dit onrecht niet over je heen lopen. Vechten binnen de grenzen van de wet. Als je nu niet doorpakt hoeft het niet meer!
Pluto
Het doorschuiven van stikstof maatregelen tot na de kerst is puur ingegeven uit angst voor escalatie bij distributie centra . Het is bedoeld om de wind uit de zeilen te halen bij FDF. Het heeft echt geen flikker te maken met de uitspaak van Schouten dat het voor de kerst niet lukt .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0