Fresco en Veerman: geef landbouw eigen gebieden

nieuweoogst.nl/nieuws/2019/…

Deel dit topic

Groen1

Reacties

kwarkje
Opsluiten en nooit meer vrij laten
Zwaagdijk
Totale onzin. Diversiteit dus gras akkerbouw tuinbouw fruit natuur, door elkaar bij elkaar is mooi en werkt het aller beste voor de natuur
Detukkeroettwente
Direct afkappen deze ONZIN, de natuur verplaatsen naar OOST EUROPA,
+4
Jan S
Kijk daar hebben we het. Stop de boeren in reservaten. Die noemen we dan de agrarische hoofdstructuur. Daar mag natuurlijk net zoveel afgehaald worden als voor woningbouw, recreatie of nieuwe natuur nodig is. Welkom in de nieuwe klimazikampen.

PS kijk voor de aardigheid ook nog even naar de Tristatecity. De roze lijnen wordt stedelijk gebied. Heel toevallig liggen die net niet in de Natura2000 gebieden. Mag je zelf invullen of je binnenkort ook een snelle jongen op de stoep hebt staan die komt vertellen dat ze je grond nodig hebben. Natuurlijk voor getaxeerde natuurwaarde te bepalen door het Rijk.

(klik om te vergroten)

KuikenenKoe
Quote Reactie van @Jan S:
reservaten

En als toeristen uit de randstad daar dan een dagje boertjes gaan bekijken dat we dan voor wat kralen en spiegeltjes de klompendans voor hen gaan doen als vermaak voor hen .
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!