Van kas tot bord: steeds meer zelfvoorzienende restaurants

Een toenemend aantal restaurants kweekt zelf de producten die ze aan hun gasten serveren. De NOS komt na een rondgang op een stuk of twintig (deels) zelfvoorzienende restaurants. De meerderheid bestaat pas een paar jaar.
"Ik durf wel te stellen dat het de duurste kas van Europa is", vertelt chef Luc…
 Van kas tot bord: steeds meer zelfvoorzienende restaurants (groentennieuws.nl)

Een toenemend aantal restaurants kweekt zelf de producten die ze aan hun gasten serveren. De NOS komt na een rondgang op een stuk of twintig (deels) zelfvoorzienende restaurants. De meerderheid bestaat pas een paar jaar. "Ik durf wel te stellen dat het de duurste kas van Europa is", vertelt chef Luc…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden europa , kas en NOS geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!