"Het marketing-gen wordt langzaam maar zeker in het Nederlandse tuinbouwcluster veredeld"

120 studenten Bedrijfskunde een presentatie geven en bijna niemand met een tuinbouwachtergrond. Ga er maar aanstaan als tuinbouwman. Maar wat bleek, er was juist heel veel enthousiasme, schrijft Ronald Grootscholten in een blog over zijn ervaringen met een presentatie vorige week.
Je zal jong zijn en de tuinbouw…
 "Het marketing-gen wordt langzaam maar zeker in het Nederlandse tuinbouwcluster veredeld" (groentennieuws.nl)

120 studenten Bedrijfskunde een presentatie geven en bijna niemand met een tuinbouwachtergrond. Ga er maar aanstaan als tuinbouwman. Maar wat bleek, er was juist heel veel enthousiasme, schrijft Ronald Grootscholten in een blog over zijn ervaringen met een presentatie vorige week. Je zal jong zijn en de tuinbouw…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden ervaringen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!