Najaarsbijeenkomst Grondig Boeren met Mais Limburg

Op dinsdag 26 november vond de najaarsbijeenkomst van Grondig Boeren met Mais Limburg plaats. Aan bod kwam de evaluatie van het teeltseizoen 2019 op de twee satellietbedrijven van Thieu Bongers en Melkveebedrijf de Reining VOF.
Daarnaast gingen de ondernemers in op het belang van organische stof en bokashi (gefermenteerd organisch materiaal). Tot slot brachten zij een bezoek gebracht aan het demonstratieperceel van Thieu Bongers om het vanggewas (gelijkzaai rietzwenk) en de beworteling hiervan te bekijken.
 Najaarsbijeenkomst Grondig Boeren met Mais Limburg (agrarischwaterbeheer.nl)

Op dinsdag 26 november vond de najaarsbijeenkomst van Grondig Boeren met Mais Limburg plaats. Aan bod kwam de evaluatie van het teeltseizoen 2019 op de twee satellietbedrijven van Thieu Bongers en Melkveebedrijf de Reining VOF. Daarnaast gingen de ondernemers in op het belang van organische stof en bokashi (gefermenteerd organisch materiaal). Tot slot brachten zij een bezoek gebracht aan het demonstratieperceel van Thieu Bongers om het vanggewas (gelijkzaai rietzwenk) en de beworteling hiervan te bekijken.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden stof , Mais , melkveebedrijf en limburg geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!