Meine Pietersma bekapt miljoen poten in veertig jaar

Meine Pietersma uit Nijemirdum werkt al veertig jaar als klauw- en hoefbekapper en bekapte in al die jaren een miljoen poten.

Deel dit topic Meine Pietersma bekapt miljoen poten in veertig jaar (nieuweoogst.nl)

Meine Pietersma uit Nijemirdum werkt al veertig jaar als klauw- en hoefbekapper en bekapte in al die jaren een miljoen poten.

Nieuwsgrazer

Reacties

weurding
Als ie een euro per poot heeft overgehouden👍😁
van Ittersum
@weurding dan heeft hij voor noppes gewerkt tov de zwaarte van het werk....25000 euro bruto/jaar
weurding
@van Ittersum overgehouden nu bedoel ik.
+3
George
Ik hoop meer voor 'm , want het is een ontiegelijk kutwerk.
+1
JappieJo
@George vond ik ook altijd. Heb me een goede bekapbox kado gedaan deze zomer. Het is nog niet mijn grootste hobby maar werkt een stuk plezieriger. Box kwam van een professionele bekapper.
George
Dat doe je goed! Met goed spul werkt het natuurlijk wel makkelijker. Ik vond het hier altijd maar een heel gehoerzak. Liet de laatste 10 jaar de bekapper ook 2 keer per jaar komen en dat beviel best. Maar was altijd blij als het weer klaar was , voelt toch als een verloren dag van je leven om leuke dingen te doen. 😀
JappieJo
@George Ik vond de gehele koppel in keer altijd zeer stressvol voor zowel de koeien als voormezelf. Doe nu meestal een stuk of 6-7 per keer op een ochtend die me uitkomt. Na de koffie beginnen en voor eten weer klaar.
milkman1
Goed hoog hekwerk en een drijfgang scheelt heel veel werk, ergernis en stress.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden poten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!