Anoniem

Soms felle discussies op dit prikkebord. Helaas wordt er ook wel eens fel op iemand afgegeven, al dan niet nodig.
Jammer dat veel prikkers wel erg anoniem zijn. Leeftijd en woonplaats zouden wat toevoegen. Soms goed om je anoniem vrij te kunnen uiten, maar je durft toch wel voor jouw mening uit te komen?

Deel dit topic

Reacties

+3
de hoef
Toen ik hier begon te prikken ,stelde je je eigen nog voor hier,
Wolswinkel
@de hoef [quote][/Toen ik hier begon te prikken ,stelde je je eigen nog voor hier,
Reageer @de hoef

Dat noemden ze in die tijd toch ”een penvriend(in) hebben”?πŸ˜‰
spotmelker
@de hoef ik heb me nooit voorgesteld, ze wisten al wie ik was/ben 😁
Erik!!1979
Helemaal mee eens. Anoniem is ook niet mijn ding. Maar hier wordt je wel gigantisch in vrijheid van meningsuiting beperkt. Ik begrijp sommige wel dat ze hun eigen naam er niet bij zetten nadat ze voor de zoveelste keer geblokkeerd worden. (Ik maak dan liever een nieuw account aan)
mlkvhoudr
@Erik!!1979 bij jou heeft t blokkeren wel geholpen erik je gedraagd je veel beter en laat je soms zelfs overtuigenπŸ˜†

Net zoals ik te grote angst had voor negatieve publiciteit rond trekkeracties, dat zag ik fout het is broodnodig gebleken.
Erik!!1979
@mlkvhoudr nee, ik gedraag mij niets anders. Er zijn heelveel mensen wakker geworden. Bijltjesdag komt, misschien wel sneller dan enkele lief is, er hangen behoorlijk donkere wolken πŸ˜‰. Milieu beleid is nu cruciaal. Daarom houd ik me hier in het openbaar in. Maar bedenk is wat er bereikt is.1) er is een groot actie groep opgericht die doorpakt 2) er wordt kritische gekeken naar RFC 3) er is meer eenheid dan ooit. Gaan de belangenbehartigers niet goed om met het grote deel niet LTO fans valt dit allemaal in duigen. Zou jammer zijn.
+3
mlkvhoudr
@Erik!!1979 je weet wel beter jongen. Eendracht houd je door balans te vinden in de belangen. Ik denk dat het goed geweest is dat er een reset gekomen is het was teveel in het dna geslopen van de lto om altijd maar te gaan polderen, dat pruimde de achterban niet meer. Nu is t zaak om niet door te schieten de andere kant op. Ik zie dat doorschieten overigens niet bij het landbouwcollectief. We moeten maar zien wat t brengen gaat
Erik!!1979
@mlkvhoudr dus jij vind niet dat er een hoop bereikt is?
+1
mlkvhoudr
@Erik!!1979 nog niet er staat nu meer een elftal op t veld er word meer als team aangevallen er zijn enkele mooie voorzetten gegeven maar de bal ligt nog niet in t netje
+1
weurding
@mlkvhoudr zonder onpartijdig scheidsrechter kun je spelen op het scherpst maar wat is de uitslag
mlkvhoudr
@weurding ik ben mijn hele leven al omgeven door kritische mensen laten we dat een slim paasje noemen. Nu moest ik t hebben van hard werken en fysiek op de grens spelen maar zolang er niet geeoon dom geschopt werd vond ik t prima en dat vind ik hier nog steeds als iemand met meer kwaliteiten dan ik en met een slim paasje me te slm af is rest slechts applaus
+1
andrestouwe
@mlkvhoudr ik herinner me dat er nog wel eens een tegenstander van je met een brancard het veld af gedragen moest worden...Denk niet dat voetbal de juiste metafoor is jong... 😉
mlkvhoudr
@andrestouwe πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† die brak voor de 3e keer zn poot dat telt niet
cjw73
Probleem blijft dat diegene die nu reageren wel bekend zijn. En de anonieme geven hun toch niet prijs.
van Ittersum
@cjw73 diegenen die anoniem zijn maar wel anderen altijd met naam en/of toenaam staan te schofferen(juist die personen) mogen ze voor mij part wel geskipt worden. En al helemaal als ze het over personen hebben die of vanwege hun functie of hier toch niet reageren hebben.

Voor die enkelen: draai de situatie om en hoe zou jij dat dan ervaren. Discussie en kritisch zijn altijd goed maar wel op een gelijkwaardige speelveld. Dus Co, dikke pluim indien je dat aangegeven hebt!!!!
+3
weurding
@van Ittersum juist aan dat gelijkwaardige speelveld ontbreekt het wel. Net als george al tijden aangeeft deed men niks om destijds b.v sieta en nmb te ontzien. We krijgen al genoeg beperkingen opgelegd in het o zo vrije Nederland van vroeger en als men dan hier ook al niet meer zeggen mag wat men denkt?
+1
Twentsch Land
Niet wat zeggen is volgens mij niet echt aan de orde.......het gaat om de manier waarop en het constant herhalen !

@weurding
+2
Koeien boertje
@cjw73 ik zal zeggen waarom.
Ik reageer zoals ik erover denk.
Maar je wilt niet weten hoeveel mensen er mee lezen waarvan ik niet de behoefte heb dat ze sommige dingen weten van mij die ik hier op zet, terwijl het wel de waarheid is.
Van jullie heb ik de interesse ook niet om te weten waar je woont of zo.
Ik vind dit een mooi iets om eerlijk ergens over te hebben en op de hoogte te blijven en persoonlijk niet nagekeken te worden.
Maar als het een besloten groep wordt waar iedereen bekend is en de halve boerenwereld niet mee leest wil ik mn naam wel zeggen.
En als iemand een pb stuurt en dat graag wil weten vind ik het ook prima.
+3
Melkboer16
@Koeien boertjevan een pb-tje waarin ik mijn naw gegevens bekend maakte ben ik ook niet vrolijk geworden! De persoon vond het nodig om mij te schofferen!
+2
weurding
@Melkboer16 onze gegevens zijn wel bekend. Weurding is geen naam die veel voorkomt en zeker niet in ElpπŸ˜€
+2
frank post
@weurding nou duurde toch erg lang voor ik het door had, pas toen je zei dat alleen in Drenthe goede tweedehands meststrooiers te koop waren viel je door de mand
+2
weurding
@frank post laat ik nou denken dat ik voor die tijd al berucht was😊
+2
pieta
@frank post Dat moet je dan toch vooral bij je zelf zoeken. 😁
+1
grondlozeboer
@frank post en vroeger toen frank post nog mijn leraar was in meppel πŸ™ˆ
verbi
@Melkboer16 Daarom ga ik ook niet in op pb.
cjw73
@Koeien boertje diegene die erom vragen weten wel wie ik ben. En het enige negatieve wat mijn reacties tot nu toe opgeleverd hebben. Is een rechtzaak met die lullo's van kws.
+1
pietjepuk
@cjw73 voordeel van anoniem. Kws = knakt wel snel mais. 😁
Melkboer16
@cjw73 oh gaan die lui zo met hun klanten om?

Nou goed dat wij nooit wat van die lui afnemen
cjw73
@Melkboer16 yep. Een verkeerde opmerking en er staat een advocaat op de stoep.
hookwood
@cjw73 Ik had toch op basis van jouw reacties al eens uitgevonden wie je bent 😀
+1
cjw73
@hookwood de één is nou eenmaal wat slimmer dan de ander. En ja jij was er zo achter maar er zijn nog wel meer die mij hier kennen hoor.
+1
George
Ik ben hier nooit anoniem geweest , en ik sta voor wat ik zeg.
+1
pieter p
@George Dat ben ik ook nog nooit geweest geweest hier, als iemand mij een pb bericht stuurt geef ik antwoordt, dat is andersom niet altijd gebeurd.
bio boer
Als jullie mijn naam willen weten staat in mijn profiel woonplaats en leeftijd ook trouwens ben niet zo bekende boer dus zegt het waarschijnlijk nog weinig mensen wat 🀣
hans1980
Zie de toegevoegde waarde niet
+3
George
Quote Reactie van @hans1980:
ie de toegevoegde waarde niet

Ik wel , met een echte naam bij het beestje bedenk je je wel wat je hier gaat schrijven. Dan hoef je geen lul verhaal op te hangen waar je niet achter staat.
Koeien boertje
@George maar als je nog een beetje de boer op gaat kom je wel verder met ja en amen zeggen en niet met een eerlijke mening zoals ik erover denk verder.
En als een boer zegt wat vind je ervan moet je het op locatie iets genuanceerder zeggen anders ben je een eigenwijze klootzak.
Ik heb één keer meegemaakt dat ik bij een boer in Duitsland kwam en die vroeg of we een rondje wouden doen, deed ie met iedereen omdat ie bedrijfsblind was dacht ie.
Eerlijk verteld hoe het vee erbij stond volgens mij, maar heb er nooit wat verkocht.
Dus een mening en dat iedereen kan lezen past me nog ff niet
+2
mlkvhoudr
@Koeien boertje hier zou je welkom zijn wat heb je nou aan meepraters.....
Ben nog lang niet perfect
weurding
@mlkvhoudr och... erica heeft toch ja gezegd?
mlkvhoudr
@weurding ze vond dat ik aan een nieuwe baas toe was 😎
Farmer_
@George 14 jaar klopte toch niet
George
Quote Reactie van @Farmer_:
14 jaar klopte toch niet


Wat 14 jaar klopt niet?
Farmer_
@George Stond toen een x op je profiel.
George
@Farmer_
Oh niet dat ik weet. Maar ik ben hier ooit gehackt en mijn profielfoto in een clown veranderd.
Zal toen wel een of andere LTO er gedaan hebben die me zat was. 😄
Maar ik ben hier altijd bekend geweest onder eigen naam net zoals ArieJ en ik denk dat we ook al redelijk van het eerste uur zijn van sinds het prikbord bestaat.
+1
Jan S
😀

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nΓ©t dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
45
DEELNEMERS
24
WEERGAVES
0