‘Forum voor Democratie is geen boerenpartij’

In de NRC was er geen aandacht voor de opmerkelijke uitspraak (zie de video hieronder, 8:06) die voormalig LTO-bestuurder, oprichter van de Nederlandse Melkveehoudersvakbond en drijvende kracht achter het Mesdagfonds en Agrifacts, Jan Cees Vogelaar deed tijdens het Forum voor Democratie-congres afgelopen zaterdag in Barneveld, het hart van traditioneel boeren-Nederland.

Deel dit topic

Reacties

+2
J.v.G
Natuurlijk is het geen boerenpartij!
Een partij die redelijk en eerlijk is tegenover boeren word tegenwoordig al boerenpartij genoemd? Hoe ver zijn de andere partijen dan al niet gezonken!
Frans1
@J.v.G Zo is het maar net. Je moet van de regering op aan kunnen, en niet net als de laatste jaren van het ene probleem naar het andere hobbelen. Duidelijke kaders, en vooral, niet steeds de spelregels veranderen
+2
de jonge
Dat heeft jan cees netjes verwoord, helder er duidelijk
+3
hans1980
De linkse rakkers GL D66 CU verwoesten NL
CDA en VVD hebben verkeerde afslag genomen
+6
Zwaagdijk
@hans1980 je zeg het verkeerd vind ik. VVD en CDA verwoesten Nederland. Die zwalken in beleid. Van die anderen is dat de koers. Daar krijg je ze ook niet vanaf...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0