Positieve reacties gevraagd voor Calon

Als counter reactie op grasbaal.s actie om negatieve reacties te verwijderen over Lto en Marc Calon en deze prikkers te blokkeren...
Dit vorige topic met deze naam was verwijderd door Grasbaal, ik hoop dat hij het deze keer langer vol houdt!!

Deel dit topic

Hans7

Reacties

+3
Bietenbrug
Het gaat hard achteruit hier als je geen mening en de waarheid mag verkondigen.
+3
cowboys
@Bietenbrug ja precies grasbaal hanteert censuur voor de LTO. het zou hem sieren alle reacties van deel 1 van deze topic van gisteren ook te plaatsen .
+4
frank post
Ik stop maar met lezen over topics met lto er in. Steeds hetzelfde. De lto leden gaan over de lto en niet ik of de afzeikers van LTO. Als je echt iets aan koers lto wilt veranderen, word lid, en ga voor een positie. Denk dat je dan meer bereikt dan tig topics met zelfde inhoud.
+2
Erik!!1979
@frank post ik heb hier nog steeds niet gereageerd (al vermaak ik me kostelijk) . Wat je zegt is niet waar. Henk heeft het geprobeerd, dat heeft hem (onder andere van mij) gigantisch veel commentaar op geleverd (soms over het randje, ook van mij😬) . Maar Henk heeft het niet kunnen draaien richting zijn weg. Dat is jammer, en daarbij ook nog de kans dat er een goede bestuurder opstaat en het zelfde probeert verkleint. (En dat is triest, goede belangenbehartiging breed gedragen is cruciaal in deze roerige tijden)
+1
cowboys
@frank post het ging niet over de LTO maar over censuur en verwijderen van reacties en topics
frank post
@cowboys eens maar het word wel een vicieuze cirkel, censuur is de doodsteek voor discussie maar framen ook, en ik weet niet wat hier eerder was, kip of ei
+11
weurding
Het lijkt erger dan het is. Steeds als calon weer met een domme uitspraak in de media komt kun je op je klompen aan voelen dat er hier over gediscussieerd wordt. Dat het dan niet positief is komt op mij niet raar over.
+1
frank post
@weurding mee eens, maar je je hoeft niet iedere keer dezelfde uitspraak te bediscussiëren, calon komt snel genoeg met een volgende uitspraak 😄
+2
weurding
@frank post ik heb mij jaren geleden al gepleased met opzegging lidmaatschap. Maar zal anderen er vrij in laten. Ga niemand zeggen wat te doen en dingen waar ik het niet mee eens ben reageer ik op of lees er bij herhaling wel overheen
+4
Frans1
Quote Reactie van @weurding:
Dat het dan niet positief is komt op mij niet raar over.

Daar heb je wel gelijk in, maar steeds hetzelfde weer oprakelen en maar schoppen, en degenen die het meest schofferen zijn geheel anoniem. Ik heb geen moeite met stevig commentaar, maar laat dan ook weten wie het zegt, dat is wel zo fair. Ik ben uit onvrede ook geen lid meer, en heb vorig jaar een uitnodiging aangenomen om met andere opzeggers en districtsbestuurders over de redenen van opzeggen van gedachten te wisselen,dat was een prettig gesprek, maar heeft mij niet van gedachten doen veranderen, maar dat zij zo. Henk Schoonvelde was daar ook bij aanwezig trouwens.
Ik heb ook totaal niet de behoefte om steeds weer mijn gal te spuwen, daar is over gesproken, en het komt de sfeer hier ook niet ten goede als er steeds maar weer richting LTO bestuurders geschoffeerd moet worden.
Co heeft groot gelijk, het is zijn forum, en hij is totaal niet kinderachtig wat tolerantie betreft, maar soms moet er ff ingegrepen worden om het geheel wat in toom te houden. En als er dan wat roeptoeters geblokt worden dan zij dat zo.
+9
George
@Frans1
Ik kan me wel een eind vinden in je verhaal Frans , ik ben ook geen LTO lid . Gelukkig niet zelfs maar ik kan me wel enorm ergeren aan die club . Door hun misvisie en uitspraken raakt het de gehele sector en hebben we er allemaal last van.
Zo trek ik die enquête dat zoveel percentage boeren achter de klimaatdoelen staan zwaar in twijfel. Zoiets raakt ons allemaal! Ik vind dat zo'n belangenbehartiger beter opgeheven kan worden! Zo'n Calon is gewoon een Geert 2.0 en een gevaar van binnenuit. Laat het liever aan het nieuwe collectief over.
Willie2
@George *Tjeerd 2.0 😆
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!