VIDEO: Jan Cees Vogelaar: Het wordt boeren en boerinnen onmogelijk gemaakt te boeren.Originele beschrijving

Jan Cees Vogelaar vanaf een tractor op het Congres van Forum van Democratie. Boeren die zorgen voor onze voedselvoorziening verdienen het niet om door de lin...

Lees meer »

Deel dit topic

Laatste  |  

Reacties

+12
arjen90
@JanCees :👍 👍 👍 gesproken op FVD-Congres 💪 💪 💪 🚜 🚜 🚜
+4
danielle0
Geweldig verwoord!!
+2
Farmer_
Top
+1
walker1
Het hele FvD congres was een succes, ook de andere sprekers waren goed.
Koeien boertje
Mooi stuk
+1
kwarkje
Duidelijk verhaal
Ex-Cda coryfee veegt de vloer aan met de spiegeltjes en kraaltjes partij
👌👍💪
de haasen
Mooi verhaal jan cees
+3
mlkvhoudr
Beste bak holle retoriek maar dat zal er wel bijhoren op zo n congres een beetje de volksmenner uithangen met kleine hapklare brokken maar waar t kan passen boeren zich aan hoorde ik dus was wel beetje benieuwd waar jij die mogelijkheden tot aanpassen ziet @JanCees
+2
Farmer_
@mlkvhoudr Geen negatieve kritiek hier ja 😂
klompen
@Farmer_ dat ben je van hem wel gewoon toch..
+2
mlkvhoudr
@klompen ja ja ik ben me hier altijd kritisch aan t onderscheiden, altijd negatief nooit ergens een positief woord zo ben ik......
+1
mlkvhoudr
@Farmer_ waar zit de kritiek dan ? het is populistische praat maar nogmaals dat zal er wel bij horen, met hier en daar op de rand van de waarheid, maar ook stukken waar ook ik me in kan vinden.
Jan S
😀
m uut m
@Farmer_
Nee joh vol gas achter de meute aan
+1
de Haas
@Farmer_ En dat ook nog 'anoniem'.
+3
Sjaakiee
Super goed verhaal jan cees werd er in het laatst van het verhaal echt geraakt van binnen.
Ynze Oenema
Mijn stem krijgt hij.
Albert Altena
Ik vond het nog geen duidelijke uitleg naar de burger toe.
Want zelfs Calon en Columnist Bruil in de Boerderij snappen de materie nog niet.
+4
Jan S
😀
+5
Toontje Turbo
Jammer ik had Jan Cees hoger ingeschat dan bij zo'n partij een woordje te doen.

FvD en de PVV willen alle 2 uit de EU. Als dat gebeurt kun je de landbouw in Nederland helemaal opdoeken.
+2
jpls
@Toontje Turbo gaat ook wel die kant op als we in de EU blijven, neem maar een voorbeeld aan de pulsvissers, er blijven landen die jaloers zijn op onze succesformule, en daar zijn de boeren geen uitzondering op.
BamBam
@Toontje Turbo dat is bangmakerij om je in de kruiwagen cq pan met heet water te houden.
bertusdebeer
Als je nou nog geen fvd stemt kun je ook niet meer klagen na de verkiezingen
Erik Hulstijn
@bertusdebeer Inderdaad als je op zo'n populistische partij als Fvd gaat stemmen met een partijprogramma die bestaat uit holle oneliners, dan heb je na de verkiezingen wel wat te klagen. Ontevreden mensen naar de mond praten zijn deze partijen heel goed in. Maar uiteindelijk schiet niemand er wat mee op is mijn mening.
+1
Noorderling
@Erik Hulstijn
Welk verkiezingsprogramma wordt wel uitgevoerd muv GL en D66?
Het blijft toch allemaal half broddelwerk en koehandel, dan wordt je bij de vvd te kijken gezet en cda wil ook linkse kiezers scoren. Waar sta je dan en is het alternatief voor bovenstaande? Niet dat ik fvd stem, maar wie wel begint wel lastig te worden.
Erik Hulstijn
@Noorderling Het blijft ook lastig maar dat krijg je als er zoveel partijen zijn en er niet altijd een meerderheid is. Maar alles beter dan populistische linkse en rechtse partijen. Door op FvD te stemmen worden GL en D66 niet kleiner dus hun invloed ook niet. Denk eerder de invloed van linkse partijen groter wordt omdat het rechts populisme, links populisme aanwakkert en andersom ook. Per saldo maakt het dan niet uit maar gezelliger wordt het er niet op.
+1
adriaan33
@Erik Hulstijn je stemt om een politieke richting te behouden of een andere richting te pushen. Voor mij is bestrijden van klimaatwaanzin het voornaamste punt.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!