Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s’

Timmermans: ‘Alles moet veel duurder worden zodat mensen minder kunnen kopen’
Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s’

Deel dit topic Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s’ (xandernieuws.net)

Farmer_

Reacties

+1
Farmer_
Timmermans: ‘Alles moet veel duurder worden zodat mensen minder kunnen kopen’

De Nederlandse topafgevaardigde in dat dictatoriale regime, Klimaatcommissaris en EC-vicepresident Frans Timmermans, laat zijn voorliefde voor het totalitaire communisme steeds vaker publiekelijk de vrije loop. We kregen een tweet toegestuurd waarop Timmermans schrijft dat ‘spullen veel duurder moeten worden, zodat mensen minder kunnen kopen. Per 1-4-2020 gaan in heel Europa de prijzen met 6% omhoog, dan voeren we de stikstoftax in.’

Komt daar de aap uit de mouw van de echte reden van de fake stikstofcrisis in Nederland? Zodat de regering over een paar maanden een excuus heeft voor het nog verder verhogen van de prijzen in Nederland, terwijl nu al 650.000 gezinnen in energie armoede zitten, de voedselbanken de snelle groei van hulpbehoevenden amper aankunnen, en miljoenen mensen steen en been klagen over de sterk gestegen prijzen van wonen, boodschappen, brandstof en vervoer?
+2
de Haas
@Farmer_ Hoe kan zo'n idioot zo'n functie bekleden. Ze zullen wel haast willen maken met hun plannen nu het tij lijkt te keren.
Pluto
Meestal worden verwijzingen naar deze periode in de geschiedenis verwijderd .
+1
diezel
@Pluto
Merkel..... 3 dagen geleden.
Zeg het maar. Ook maar verwijderen? 😞


+1
Farmer_
@diezel Dat doet me aan iemand denken...........
+1
Detukkeroettwente
EUROPA breed in actie komen , desnood met geweld de zaak recht zetten .
+3
Pluto
@Detukkeroettwente Daarvoor is het te laat . Er is een minister in Nederland die bij de ramp met de MH17 voorop liep om de daders te vervolgen en nu er in Irak 70 slachtoffers zijn onder de burger bevolking heeft hij plotseling geen AKTIEVE herinnering aan dit voorval!!. Selectieve verontwaardiging is HET handelsmerk van politiek Nederland en het maakt geen reet uit of hier coalitie of oppositie schreeuwt .
Detukkeroettwente
@Pluto Ja pluto dat klopt , hij wist het donders goed !!! Een half uur na de gebeurtenis was hij op de hoogte , of nog eerder. Rutte is ook een vieserik, een gluipert die nergens voor terug deinst.
Farmer_
Begint steeds engere vormen aan te nemen, vooral de 2de link:
xandernieuws.net/algemeen/…

linksjugend-solid.de/aktiv-werden/

+1
Detukkeroettwente
@Farmer_ Dit allemaal zoveel mogelijk delen op sociale media, zegt het voort !!!
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!