Het best bewaarde geheim van LTO - Blog: Leonie BoschHet lijkt bijna als vloeken in de kerk wanner de vraag gesteld wordt hoeveel leden LTO Nederland heeft. Als je kijkt naar internetfora dan zie je dat er vooral discussie is over het wel/niet hebben van een lidmaatschap. Echter, het is ook heel interessant om te weten hoeveel leden ze hebben, want ze doen nogal wat uitspraken vanuit de sector. Leonie Bosch controleert.

Deel dit topic Het best bewaarde geheim van LTO - Blog: Leonie Bosch (boerenbusiness.nl)

Het lijkt bijna als vloeken in de kerk wanner de vraag gesteld wordt hoeveel leden LTO Nederland heeft. Als je kijkt naar internetfora dan zie je dat er vooral discussie is over het wel/niet hebben van een lidmaatschap. Echter, het is ook heel interessant om te weten hoeveel leden ze hebben, want ze doen nogal wat uitspraken vanuit de sector. Leonie Bosch controleert.

willieoranje

Reacties

+4
mlkvhoudr
artikel van mei 2018gaan we nu steeds oude koeien uit de sloot halen hier?
willieoranje
@mlkvhoudr is nog steeds relevant, er staat nog steeds op hun website dat ze 35.000 leden hebben...
arjen90
@willieoranje nieuweoogst.nl/kennispartners/lto-ledenvoordeel/ Hier staat ruim 40.000 leden, maar net waar je zoekt denk ik...
+2
Jannus
Quote Reactie van @arjen90:
40.000 leden

Je bent in de war,dat zijn de leden van FDF
willieoranje
@mlkvhoudr Topic van @zuivelarbeider komt uit 1990, dus deze valt nog mee 😁
+1
mlkvhoudr
Quote Reactie van @mlkvhoudr:
oude koeien uit de sloot halen hier?

Niks geen oude koeien, het zijn er gewoon weer veel minder!
+7
weurding
@mlkvhoudr vooral de oude koeien zijn nog lid, de jongeren weten beter
+4
mlkvhoudr
@weurding goedenmorgen jongeman, het is gewoon een trieste zeurende bende hier op een forum waar je als agrarisch ondernemers kennis kan uitwissellen. Ik heb wel eens meststrooiers gezien die minder met stront gooiden dan hier nu gebeurd. Moet je nou voor de grap eens kijken hoe hier de boel door zure gefrustreerde gasten gekaapt word. 6 onderwerpen over de lto. Jullie zijn totaal het zicht op de bal kwijt. Focus weer op t op t ondernemen, en help elkaar voort waar dat kan zo maakte ik tenminste kennis met het prikkebord in t verleden. Toen was t top nu word t weer top.

(klik om te vergroten)

+1
Jaap40
@mlkvhoudr als de waarheid ergens in het midden ligt, dan is het nog steeds een bende.
+2
Quote Reactie van @mlkvhoudr:
Ik heb wel eens meststrooiers gezien die minder met stront gooiden dan hier nu gebeurd

Kijk eens aan, dan zal er nu onderhand wel een vruchtbare bodem zijn voor een andere vorm van belangenbehartiging!
Albert Altena
Wie wind zaait, zal storm oogsten.
Maar nogmaals: Het ligt niet aan de plaatselijk LTO ers die allemaal prima werk verzetten, behalve dan dat ze eens kritisch kijken naar hun top
+2
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Albert Altena:
plaatselijk LTO ers die allemaal prima werk verzetten,

Niet allemaal hoor!
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!