'Kabinet wil dat provincies stikstofregels versoepelen'

Het kabinet vraagt vrijdag de provincies de stikstofmaatregelen te versoepelen. Dat schrijft het AD op basis van 'bronnen rond de onderhandelingen'. Ook bemoeit premier Rutte zich persoonlijk met de kwestie.

Deel dit topic

Reacties

+1
Melkveehouder.
(Z)LTO moet namens het collectief spreken of anders de mond dicht houden. Her spelletje begint weer: de reporter doet het handig: hij koppelt de naam van ZLTO aan zijn eigen constatering dat er ‘schonere stallen zijn aangeboden. Je voelt de druk die achter de schermen wordt uitgevoerd om toch maar vooral de oorspronkelijke wens van NZO ( ‘schonere stallen’ ) door te drukken. Eerst Calon die meent zijn mond open te moeten trekken en nu ZLTO. Puur en alleen om de media de kans te geven een bepaald beeld te kunnen uitdragen om zo (in het politiek debat) de eisen van het collectief te omzeilen.

Het collectief zou zich de vraag moeten stellen of het niet beter is LTO overboord te gooien want ze gedragen zich op deze manier als een luis in de pels.

Om de geloofwaardigheid te behouden zou Wil Meulenbroeks zich nu openlijk moeten distantiëren van de gewraakte passage in de artikel alsook nogmaals benadrukken dat wij geen vergunde stikstofruimte gratis gaan afgeven doch hiervan een verdienmodel proberen te maken.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0