Europees Parlement roept officieel klimaatnoodtoestand uit en eist acute actie



Originele beschrijving

Het Europees Parlement heeft vandaag de noodtoestand over het Europese klimaat uitgeroepen. In een resolutie die met 429 stemmen voor en 225 tegen in Straatsburg is aangenomen, eist het parlement dat er dringend ambitieuzere maatregelen komen voor de bestrijding van de klimaatverandering.

Deel dit topic

Reacties

+1
Farmer_
Nog wat extra druk op de ketel.
+1
diezel
@Farmer_
Nog 35 dagen en de nationale politici kunnen zich verschuilen achter...… 😞

(klik om te vergroten)

+1
Farmer_
@diezel Einde Democratie is inzicht.
+4
wimpie61
Noodtoestand! Gelijk Europees parlement opheffen is al een hele verbetering voor het klimaat met al hun gereis , en voor onze portemonnee
+1
Pluto
De noodtoestand afroepen over je eigen beleid ????. Is dit een nieuwe vorm van geloof overtuiging??.
+1
De bende word steeds groter, reken daar maar op, tijd voor nog meer en veel hardere acties. Samen met de hele bevolking het gezwam over het klimaat MOET STOPPEN, er is NIKS aan de hand !!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0