Tijdelijk stopzetting verwerking productie rechten

melkvee.nl/artikel/…

Betrokken bedrijven worden op de hoogte gebracht middels een brief. Als iemand hier zo'n brief krijgt, zou hij of zij middels een pb contact met mij op willen nemen?

Ik wil geen discussie over de inhoud en reden, maar wel over de gevolgde procedure.

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Ok dus koop kan ontbonden worden 😳😳
Dus toch koppeling ammoniak/fosfaatrechten!
Grasbaal
@hans1980 Maar wat er dan na 20 november is veranderd?, Vergoeding varkensrecht Sanering varkenshouderijen vastgesteld ??

Quote:
RVO raadt veehouders die in de periode van 4 oktober tot en met 19 november productierechten verhandelden, eerst de Kamerbrief van 4 oktober over de aanpak van de stikstofproblematiek te lezen: rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/… en op basis daarvan te besluiten. In de Kamerbrief van 4 oktober 2019 staat hoe het kabinet het stikstofprobleem wil aanpakken. Eén van de onderdelen is extern salderen. Landbouwbedrijven laten zich dan vrijwillig opkopen, schrijft RVO. Bij extern salderen kunnen fosfaat-, varkens- en/of pluimveerechten (voor een deel) komen te vervallen. Als dat zo is, ziet RVO de aanwezige rechten op 4 oktober 2019 als referentiedatum. Houd hier rekening mee, adviseert RVO.
+1
wotan2
@hans1980 Je kunt de melding bij dienst regelingen ten alle tijden intrekken, voor er een beslissing is genomen. Verkoper heeft echter een een contract met kopende partij getekend, en zal waarschijnlijk "moeten" leveren.
wolfje
Anticiperen heeft geen zin gehad dus,
balen voor de koper die paar tientjes teveel betaalde dus in de de hektiek van de 'markt'
wouter bos
@wolfje zorg dat je de stal vol hebt , ze gaan je latente ruimte afpakken anders. onder het mom we hebben het vergund en als je het niet gebruikt kunnen we het vergunde intrekken

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0