Boeren én bouwers voeren in heel Nederland actie bij opritten snelwegen

Honderden boeren en bouwers voeren vandaag tussen 12.30 en 14.00 uur actie bij zoveel mogelijk op- en afritten van snelwegen in heel Nederland. Het is de bedoeling dat trekkers en kranen niet óp maar náást de weg gaan staan, zodat het verkeer zo min mogelijk last heeft van de actie.
 Boeren én bouwers voeren in heel Nederland actie bij opritten snelwegen (gelderlander.nl)

Honderden boeren en bouwers voeren vandaag tussen 12.30 en 14.00 uur actie bij zoveel mogelijk op- en afritten van snelwegen in heel Nederland. Het is de bedoeling dat trekkers en kranen niet óp maar náást de weg gaan staan, zodat het verkeer zo min mogelijk last heeft van de actie.

 Eerste tractoren langs snelwegen: ’Het is púúr om ons te laten zien’ (telegraaf.nl)

 Boeren weer in actie: trekkers langs A1 en A18 (omroepgelderland.nl)

Boeren parkeren hun trekkers maandagmiddag langs opritten van snelwegen. Zij protesteren zo tegen het stikstofbeleid en proberen druk uit te oefenen op de minister.

 De boeren zijn weer los: hier staan ze met hun trekkers langs de snelwegen in Drenthe en Groningen (dvhn.nl)

De boerenacties zijn begonnen. Langs de A7 bij Leek staan aan de noordkant tientallen trekkers. Er worden tussen de 70 en 100 voertuigen verwacht. Ook bij Groningen, Scheemda en langs de A28 bij Hoogeveen en Pesse is het druk.

 Boeren voeren met tientallen trekkers actie langs A7 (rtvnoord.nl)

Zo'n vijftig trekkers staan maandagmiddag langs de oprit naar de A7 bij Winschoten, en nog eens 50 bij de A7 ter hoogte van Leek. Rond 12.15 uur kwamen ze daar aan.

 Boeren protesteren bij op- en afritten van snelwegen in Brabant, file op de A2 (ed.nl)

Honderden boeren en bouwers voeren vandaag tussen 12.30 en 14.00 uur actie bij zoveel mogelijk op- en afritten van snelwegen in heel Nederland.

 Boeren in actie bij op- en afritten A10, ze beloven geen verkeershinder (nu.nl)

Boeren demonstreren maandag tussen 12.30 uur en 14.00 uur met hun trekkers op de op- en afritten van de A10 rond Amsterdam. Omdat ze langs de kant van de weg of in de berm gaan staan, zal het verkeer geen hinder ondervinden van de acties, zo belooft Farmers Defense Force.

 Bij deze opritten voeren boeren en bouwers nu actie in Oost-Nederland (tubantia.nl)

Boeren en bouwers voeren vandaag tussen 12.30 en 14.00 uur actie bij zoveel mogelijk op- en afritten van snelwegen in heel Nederland. Het is de bedoeling dat trekkers en kranen niet óp maar náást de weg gaan staan, zodat het verkeer zo min mogelijk last heeft van de actie.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden voeren , trekkers en kranen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!