Dijkhoff ‘ergert’ zich aan overactieve rechter

Rechters gaan soms met de regels aan de haal en dwingen zo zaken af, vindt Klaas Dijkhoff, de leider van de VVD in de Tweede Kamer. De tweede man van de grootste regeringspartij stoort zich daaraan, zei hij op het VVD-congres in Arnhem. Hij wees op de rechter die in mei een streep zette door het stikstofbeleid van het kabinet en het zo tot ingrijpende maatregelen dwong.

Bronen

VVD’er Dijkhoff verdedigt verlaging maximumsnelheid: we degraderen als het om natuur gaat
ad.nl
Dijkhoff ‘ergert’ zich aan overactieve rechter
rd.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

+1
rene-de-jong
Klaas weet wel beter, hij legt nu alleen aan de achterban uit dat ze met de groenen een deal hebben gesloten.
RvS staat niet boven het EU recht en het is niet moeilijk, niet meer liegen en geen dealtjes sluiten met links, dat is moeilijk...

Het is de VVD die gedegradeerd is, met de natuur gaat het prima !
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @rene-de-jong:
Het is de VVD die gedegradeerd is

Als ze nu eerst eens zouden beginnen met niet alles (wat niet haalbaar is) in een wet vast te leggen, cq verdragen (waarmee ze zichzelf ook opknopen) niet meer te ondertekenen, dan was er al heel wat gewonnen.
+1
Groen1

Eigen schuld Dijkhof,je heb zelf dit veroorzaakt om met die linkse partijen deals te sluiten.,door eigen toedoen staat nederland op slot.Ga lekker zo door en we hebben weer een crisis,kan nog wel eens erger zijn als in 2008.
de Haas
Dijkhoff gooit er wat rechtse oneliners uit, vervolgens laat hij zien hoe lollig hij ook alweer is en er trappen vast weer een stel kiezers in.
Twentsch Land
Zo bijzonder is dat toch niet !

Doet elke politicus.

@de Haas
de Haas
@Twentsch Land Deze doet het wel heel opzichtig, elke keer.
Twentsch Land
Iets eerlijker bedoel je 😉

@de Haas
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vvd , stikstofbeleid , tweede kamer , regels , man en klaas geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!