Greenpeace: plannen boeren te gek voor woorden

DEN HAAG (ANP) - Greenpeace noemt de stikstofplannen waar de landbouw woensdag mee kwam "te gek voor woorden". De milieuorganisatie noemt de landbouw de "grootste veroorzaker van de stikstofcrisis" en vindt de voorstellen van het zogeheten Landbouw Collectief "ver onder de maat en nauwelijks serieus te nemen".

Deel dit topic

Reacties

Greetje
Ik geloof ook niet dat dit em gaat worden, maarruh.. wat heeft Greenpeace met de N-uitstoot op Nederlandse natuurgebieden te maken?
+3
Pluto
Greenpeace heeft de afgelopen jaren alleen aandacht kunnen krijgen met framing en leugens verkondigen . Zelfs als de landbouw het voortouw nam ging ze er nog dwars voor liggen . Voor een organisatie die als de dood is voor het boven water komen van de echte uitstoot cijfers die via onderzoek zijn verkregen had ik ook geen andere reactie verwacht !!.
+2
-Jan-
Quote Reactie van @Pluto:
Greenpeace heeft de afgelopen jaren alleen aandacht kunnen krijgen met framing en leugens

Ik heb Greenpeace nagenoeg niets horen zeggen over de groei van de luchtvaart of iets over de vervuilende zeeschepen en nu wordt de grootste crisis ooit door de landbouw opgepakt en springt men in de verdediging

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , maat en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN