Broncode om stikstofdepositie te meten is openbaar

De broncode van het model om de stikstofdepositie te meten is openbaar. Dat heeft minister Carola Schouten (LNV) meegedeeld in antwoord op Kamervragen van de SGP.

Deel dit topic

Reacties

Weidezicht
Jan cees kan ons vertellen of dit zo is
Pluto
@Weidezicht Inderdaad … Tot op heden was Carola niet van zin de speelwijze van het RIVM aan te vallen . Het traineren van deze info is wel zon beetje het belangrijkste waar ze zich voor heeft ingezet !!!.
+4
JanCees
@Weidezicht er ontbreken cruciale onderdelen en logboeken. Net zoiets als een trekker met een aftakas die niet draait je kan er leuk rondjes mee rijden maar geen meter gras mee maaien of laden
Pluto
@JanCees Of mee naar Den Haag rijen ….
Weidezicht
@JanCees dus de minister liegt de kamer voor.
+6
JanCees
@Weidezicht Nee de minister verteld wat RIVM haar verteld daar doet de Tweede Kamer dan verder niets mee dat deden ze ook niet bij jarenlang liegen door WUR over verdwenen data.
Farma_boerke
Aerius broncode is openbaar, echter gebruikt aerius weer een ander programma OPS, wat wel beschikbaar is, maar de code ervan niet. Jan Cees probeert de code hiervan (en eventuele andere) te verkrijgen
Pluto
@Farma_boerke En zo kabbelen we verder richting het nieuwe jaar zonder dat er ook maar iets verandert in de opstelling van de Minister ..Dit komt haar nog duur te staan . Want zo blijft de bouw op slot ,, De RVS eist de volledige onderzoek cijfers welke nodig zijn om de compensatie te kunne verifiëren en tot die tijd wordt er niet gebouwd . Wat het kabinet ook beslist .
+2
JanCees
@Farma_boerke Het is nog iets complexer ze draaien een stukje in een blackbox waar niemand in mag. En ze proberen dit te verbloemen maar dat is mislukt
Weidezicht
@JanCees dus de strijd moet door. Hoe proberen jullie dat laatste stukje boven water te krijgen? Door een rechtzaak ? Of is die al geweest? Is dit in de landelijke media te krijgen? Of geloven die alleen de minister. Waarom brandt de minister haar vingers aan een uitspraak dat alles openbaar is, terwijl dat blijkbaar niet zo is? Wie stuurt haar daarin aan?
+24
JanCees
@Weidezicht We komen iedere keer een stukje verder het is net een hele dikke ui rustig blijven afpellen en we komen vanzelf bij de pit
+2
Weidezicht
@JanCees ok. Nou dapper hoor. Succes met dit monnikenwerk.
+1
buorman
@JanCees
Benieuwd waar straks de traantjes vloeien, bij de minister is iets, maar bij het RIVM is het mooist.
Hoe meer je bij de kern komt, hoe sterker de geur/stank.
Blijf jij/blijven jullie pellen, blijven wij draaien [duimen]
p.s. en uiteraard iedereen aanmelden bij stikstofclaim.nl
KuikenenKoe
Quote Reactie van @JanCees:
het is net een hele dikke ui

Waarbij je de tranen in de ogen schieten?
Wat zijn jullie goed bezig.
Beleid maken op vage cijfers lijkt mij geen goede insteek
BertK
@JanCees Doen ze iets met windrichtingen en -sterktes? Ook veel invloed, vooral bij zee. Ook interessant de pluimradar van buienradar en rivm in dit verband, voor bijv moerdijkbrand.
+2
de jonge
@JanCees ik en ik denk velen met mij vinden jullie toppers!! respect wat jullie doen om de waarheid boven tafel te krijgen
+1
Jannus
Quote Reactie van @JanCees:
een blackbox waar niemand in mag

Ik zie het als een vlooienbak,niemand ziet iets maar iedereen heeft jeuk
Koeien boertje
@Jannus 🤣👌
+1
Pluto
@JanCees Ze doen bij het RIVM wel verrekte veel moeite om maar zand te blijven strooien . En Carola blijft het bandje telkens weer afspelen in De Kamer. De onkunde van haar en het zwaar leunen op LNV ambtenarij maakt haar woordvoerder en niks meer dan dat . Zo iemand stuur je niet naar Brussel !!.
+2
kaas
Goed bezig jancees en zijn team

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
20
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0